Vegyem fel a harmadik oltást, ha rettegek a vírustól?
20-as: Persze, tudom hogy felsőbb utasítás volt. A műtét előtti vérvételnél azt mondta a nővérke, hogy kizárólag a műtőorvosom dönti el, hogy megműt-e vagy sem. Aztán jött a dokitól az e-mail, hogy elhalasztja a sürgős daganatos műtétet, amire pár nappal azelőtt azt mondta, hogy azonnal el kell végezni.
Amikor felelősségre vontam, ennyit mondott: Kis ember vagyok én ahhoz, hogy ilyenekről döntsek!
Az egész üres kórház csak azért volt gyanús, mert állításuk szerint azért halaszották a műtétemet, mert tele volt a hely koronásokkal.
Erre föl két nappal később, mikor befeküdtem, összesen négyen voltunk az osztályon (onnan tudom, hogy az összes kórterem ajtaja mindig nyitva volt, és minden ágy üres volt) és az egész épület kihalt volt. Csak azt a másik három beteget láttam, akik velem együtt feküdtek ott.
Orvosok, nővérek a büfében nyugodtan beszélgettek, sétálgattak, kávézgattak, abszolút semmi nyoma nem volt annak a covid őrületnek, amit el akartak hitetni velem és a többiekkel, akiket nem műtöttek meg.
Ha még 22-szer leírod, ez akkor is konteó.
AZÉRT, mert te is tudod, hogy volt egy időszak, amikor felsőbb utasításra szinte mindenkit haza kellett küldeni, aki NEM covidos.
Utána jött az őrület, egyre több beteggel.
Pont azt a rövid időt csípted el, amíg a többi beteg MÁR nem volt ott, a covidosok meg MÉG nem voltak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!