Mit tegyek ha nincs önbizalmam elmenni egy buliba?
Figyelt kérdés
Barátnőm által hivatalos vagyok egy szülinapi medencés bulira. Barátnőmmel nagyon hasonlítunk egymásra. Nekem nincs önbizalmam ilyen jóképű pasik közé menni mivel nem vagyok olyan vékony mint amilyen lányokkal ők villognak az oldalukon, meg mint barátnőm. Igazából 10kg felesleg van rajtam a 165 centimhez. Sminkelni öltözködni szeretek de most semmi önbizalmam ilyen emberek közé menni. Hogy legyen önbizalmam?2021. aug. 9. 10:20
1/4 anonim válasza:
Hát ne akarj megfelelni nekik, mert nem tudsz. Felesleges ezen agyalnod.
A jó részét tartsd szem előtt: A barátnődhöz mész, vele szeretnél boldog pillanatokat megélni.
Meg amúgy a leszarom tablettát vedd be, és ennyi. Ha nem tetszik, hát ne nézzenek. Nem kötelező menniük 🤷♂️
2/4 anonim válasza:
Ha már van barátnőjük a vendégeknek, akkor úgyse bepasikázni mész oda. Egy ducibb csaj is tud jól kinézni, ha felvesz egy alakformázót és kiteszi a melleit a polcra. Valami menő haj, jó smink, aztán csapassad.
(N)
3/4 anonim válasza:
Nem sokat vesztesz, hogy nem mész el.
4/4 anonim válasza:
A legjobb bulikrol lemaradsz az önbizalomhiányod miatt, ez szívás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!