Mennyire érthető, hogy ilyen alkattal nincs önbizalmam elmenni konditerembe?
"elmegyek egy olyan konditerembe, ahol magas, kigyúrt szépfiúk meg fitneszmodell álomszép cicák járnak"
Ez erős túlzás. Érthető az önbizalomhiányod, bár sokat nem árultál el magadról. Ha egy felnőtt férfi 160 centi és 51 kg, az tényleg kellemetlen lehet, ha viszont egy nő, akkor indokolatlan a kisebbsgi érzés. Ha gondod van a teremmel, eddz otthon! A probléma az, hogy az önbizalomhiány nem csak a teremben van veled, hanem valószínűleg mindenütt.
55 kg vagyok, 170 cm, 36 éves.
Elkezdtem terembe járni, választottam egy személyi edző csajt és ő megmutatta hogyan kell használni a gépeket mert gőzöm se volt róla. Megmutatta milyen gyakorlatokat kell csinálni és hogyan.
Voltak tizenévesek, mindegyik párban jött természetesen, a lányok vihogtak a fiúk szerencsére nem.
Leginkább fickók jártak, 20 év felett, 30 év felett.
Nekem nem szólt be senki, pedig 15 kilós súlyokat bírtam el max, és akkor is a halálomon voltam.
Azért jöttem el mert mindig sokan voltak és ment a vihogás a kiscsajoknál és azt nem tudom elviselni sehol, borzasztó hülyék tudnak lenni. Az egyik kiskölyök meg telefingotta a helyiséget amikor súlyokat emelt. Az volt a pont az I-n. Azóta inkább futok és gyalogolok.
Komolyan volt valaki olyan tahó hogy beszóljon neked? Az ilyen embereket kéne kitiltani.
Én személy szerint sose láttam vagy hallottam olyat hogy bárki kötekedett volna. Mindenki azért van ott hogy fejlesszen magán. Általában az emberek inkább segítőkészek szoktak lenni. Menj le nyugodtan. Csak előrébb juthatsz vele. Ha valami nem megy nem kell szégyellni. Ha minden menne elsőre akkor nem lenne értelme lemenni. Azért mész oda hogy fejlődj.
Nem akarod, csak szeretnéd. A különbség nagy, az akarat, a vasakarat számít, az ad majd önbizalmat.
Mit csinál az ember, ha nem menekül, ha nem harcol?
Jelen van a pillanatban.
"Hülyeség ez a konditerem, még jó hogy sose jártam ilyen helyeken, am miért nem mostal be egyet annak a csavonak?? Nem mertel mi??"
---
Egyrészt keresztbe tört volna a kisujjával, másrészt nagyon nem az én világom az a tipikus egoista alfahím magamutogató izomJani stílus, ezért ilyen helyen akkor is diplomatikus lennék, ha valaki el kezdene bántalmazni. Sajnos ilyen a stílusom és ezért is lehet, hogy inkább más sportágat kellene választanom. A gond viszont az, hogy csak tömegnöveléssel/súlyzós edzéssel lehet izmosodni az én esetemben. Ha lenne egy natúr 60-65 kilós tornász/atléta alkatom, akkor teljesen más lenne a szitu, mert az egyáltalán nem nézne ki rosszul a 170 centim mellé. A gond csak az, hogy a genetikám miatt egy csontkollekció vagyok, így az az alap önbizalom sincs meg, ami a kezdőknek általában megvan és elég ahhoz, hogy legyen kitartásuk a továbbiakban.
Mi a tökömet jelent az, hogy "natúrban izmosabbak és nehezebbek, mint én"?
Miért, amúgy nem? Csak natúrban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!