Mennyire érthető, hogy ilyen alkattal nincs önbizalmam elmenni konditerembe?
Ahova én jártam, ott mindenki kedves volt mindenkivel.
A helyedben azt csinálnám amit én is csináltam, először felszedsz jó pár kilót úgy hogy otthon edzel, és majd utána kezdesz el kondizni járni mikor van egy minimális testalkatod.
"Mennyire érthető, "
Teljesen érthető.
De még így is vannak a kommentelők közt ilyen full nyomorék retardáltak:
"am miért nem mostal be egyet annak a csavonak?? Nem mertel mi??"
Tuti cigány ez a kommentelő is.
" hogy mennyire érthető ez a fajta viselkedés részemről? "
??
Teljesen érthető, miért ne lenne az?
Mások erősebbek nálad, agresszívabbak, félsz a megaláztatástól, szégyelled hogy nem vagy szarrá kigyúrva, gyengének érzed magad. Aki ezt nem érti meg az hót fogyatékos, de úgy látszik te sem voltál olyan emberek közt akik megértőek lettek volna veled szemben.
De ha változni akarsz, akkor igen, be kell ismerned:
Vékony vagyok, gyenge a fizikumom. De azért emelgetem azt a kevéske kis kilót is, hogy majd tízszer többet emelhessek.
Igen, nehéz, mert ez arról szól hogy mennyire tudod elfogadni saját magad és legyőzni a szégyenérzeted, és tovább csinálni.
Ha valaki a konditeremben lenéz téged, vagy beszól, az a legnagyobb lúzer ott. Edzeni jártok, nem azért hogy keressetek egy gyengébb embert és fikázzátok. Ezt kéne tudatosítanod, és ha beszólnak nem magadat kéne szégyellned, hanem úgy kéne érezned hogy mekkora lúzer, köcsög emberek járnak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!