Átlag pofával nem lehet top csajom ?
10-es
Tök jó, hogy jobban tudjátok hogy mi kell a nőknek :D
11-es,tudom, hogy ezt női logikával nem egyszerű felfogni, de igen, egy tapasztalt férfi jobban tudja mi kell a nőknek, mikor sokszor a nők maguk sem tudják, mit is akarnak. Te, mint nő, maximum néhány, egymáshoz közelálló nő véleményét ismered, a sajátodét, meg néhány barátnőét, rokon nőét. Tehát a minta kicsi. Míg egy, mondjuk 40-es férfi, aki sok nőt meghóditott már, de kudarca is volt bőven, az hatalmas mintából szerzi a tapasztalatait. Rádásul ezek a nők, akik egy férfi életében megfordulnak, egymástól különböznek, korban, földrajzi helyben, státuszban és nem ismerik egymást, nem tudják megbeszélni a dolgaikat egymást.
Úgyhogy igen, egy férfi jobban tudja mi kell a nőknek!
10#
Hát igen az arcvonásokat nem lehet megváltoztatni.
13#-as
Maradjuk annyiban, hogy nem egy mamahotelben lakó, ragyás kisfiú vagyok, aki sörhasat eresztett és siránkozik, hogy milyen sz@r a világ. Igényes külső/megjelenés(kondi,fodrász stb.) magasabb testmagasság(amennyire ez imponáló), biztos anyagi háttér, nem vagyok tajparaszt, tanult/értelmes vagyok.
És voltak már barátnőim, de az igazán szépeket mindig, csak jóképű pasikkal látom.
Ne őrjíts meg Kérdező! Én a Belmondónál még rondább arcú pasit keveset láttam és már akkor sikerei voltak a jó nőknél, amikor még a nevét sem ismerte senki, mert egy végtelenül vonzó és színes egyéniség, magabiztos igazi férfi, jó dumával, fergeteges humorral.
Húszévesen, 1953. december 4-én házasodott.
Feleségétől (Elodie Constantin) három gyermeke született.
Szerintem az a gond veled, hogy "az igazán szépekhez" - bár ez eléggé szubjektív dolog - nem mersz közeledni, így aztán nem is lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!