Kékre zöldre vert véraláfutásos pofával bemennétek munkahelyre?
Csak érdekel ki mit ír. Nem rólam van szó hálistennek. Egy „kisfőnöki „ beosztásban levő kollegám vitája egy családtagjával eldurvult és többx is pofán kúrták. Eredmény kék zöld pofa véraláfutás. Semmi különösebb baja nincs csak látványra olyan mint egy utolsó hajléktaklan az aluljáróban.
Ti ilyen képpel bemennétek melózni?
Főleg hogy voltaképp vezető beosztású? Kisfőnök műszakvezető.
Nem tudom én biztos be nem mennék ilyen képpel ha kell akár rúgjanak inkább ki de akkor se mennék addig amíg ilyen látványos a dolog.
Mondom úgy néz ki az ürge mint egy balhés hajléktalan az aluljáróban.
Érdekes párhuzamot tudsz vonni...
Amúgy bemennék valószínűleg, mert semmi rejtegetnivalóm sincs, az okot is tudjátok.
Be, nem azért alkalmaztak, hogy szép legyek nem azért járok be, hogy lenyűgözzek embereket hanem azért, mert kell a pénz.
Épp elég baj lenne, hogy megvertek nem kell még mellé az is, hogy kereshessek új állást.
Az hogy megverték nem rá nézve szégyen hanem arra az ösztönlényre akinek idáig terjed az értelme, hogy a problémáját így rendezi le.
"Az hogy megverték nem rá nézve szégyen hanem arra az ösztönlényre akinek idáig terjed az értelme"
Szóval szerinted aki verekszik az egy korlátozott értelmű ösztönlény? Hát te mondtad!
Csak úgy jelzem hogy ő meg kiverte a fogait is a másiknak +eleve ő ütött először.
SZóval ha egy primitív ösztönlény az aki ilyet tesz én nem vitázom ezzel csak kérdezek! Egy ilyen primitív ösztönylényre van bízva egy cégnél a műszak vezetése?
Siman! Nalunk mma edzere siman eljottek torott orral meg a lanyok is.
Emberek vagyunk,megserulunk idonkent. Senki se tokeletes.
Remelem a masik ember is minomum olyan csunyan nez ki....
Mentem már be össze-vissza verve, tele véraláfutással.
Akkoriban karatéztam :D
"azudja azt,hogy küzdősportol. Én így bemennék."
Ezzel már rég elkésett már mindenki tudja ki és miért agyalta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!