Mièrt éri meg kijárni távolabbi munkahelyre dolgozni?
-Hétvégèn a buszok óránként járnak, így több időbe telik hazajutni. Nincs céges busz, nekünk nem biztosítják.
-A fizetès kevés, amit prémiumként kapnál, az nem érződik a fizetèseden. Megbecsülés annak jár, aki nem harcol a jobb bánásmódért, jogaiért. Persze, vastagabb bőr is kell azért.
Ti milyen esetben járnátok távolabbi munkahelyre dolgozni?
Nagyon szeretem a munkahelyem, ami 20 perc gyalog otthonról. Ha váltanék, én akkor utaznék, és akkor se többet napi összesen 3 óránál, ha:
- kiemelkedően magasabb lenne a fizetés (a mostaninál minimum 30%-al magasabb, amit belső előléptetéssel nem lehet elérni)
- sokkal jobb/magasabb munkakör és jó hírű a cég, sok fejlődési lehetőséggel, ingyen tréningekkel
- megmaradna a nagy fokú rugalmasság, mint amim most van és dolgozhatnék otthonról legalább heti 2x
Persze ha a közelben nem lenne lehetőségem, vagy nem lenne munkám, akkor elvállalnék bármit, utaztam már napi 4.5 órát munkahelyre, de akkor nem válogathattam.
Habár autóval járok dolgozni, de 30 perc oda az út.
Csak 5 órát dolgozom egyszerre, és azt sem minden nap. Egy nagyobb összeg lemegy a fizetésemböl.
DE szeretem csinálni. Szeretem a kolléganökkel dolgozni. Az egész munka jót tesz nekem. Ès azért marad egy kis pénzem is.De talán a legfonotsabb, hogy jól érzem magamat.
Németbe jár ki Miskolcról rokonom.
2 hetet lehúz napi 11 órában, 3 hét szünet.
Ezzel 1.2 milliót hoz haza nettóban. Kétkezi munkás: heggeszt, fest, daruzik.
Szállást kap, kaját utazást, magának fizeti, 20 centet kap kilométerenként benzinbe.
Ha nem lennék félig nyomorék (3 sérv és egy hulladék térdkalács), mennék vele dolgozni. Itthon ennyit sosem fogok keresni a 2 mérnöki diplomámmal. Magyar cégek 20 év múlva sem fizetnek ennyit senkinek, aki nem csókol narancssárga feneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!