Akik utaznak a munkahelyre mikor kapják meg az úti költséget hónap elején vagy a végén utólagosan?
Figyelt kérdés
Új helyen kezdtem és a megbeszélésen azt mondták állni fogják a teljes utat.Par hete vagyok itt nem akartam azonnal kezdésnél mondani,hogy azonnal adja ide az utiköltségét.Nem tudom jogos lenne-e szólni az úttal kapcsolatban most kicsit több mint két hét után vsgy várjam meg a hónap végét,fizetést.Ha a főnöknő ezt elfelejtené akkor emlékeztetni rá.2019. dec. 14. 08:07
1/5 anonim válasza:
Nálunk fizetés után egy héttel utálják. Le kell adni hónap végén a bérletet/jegyeket, és utána bérszámfejtik.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a cég veszi a bérletet, abból vonják az önrészt. Aki autóval jár, annak fizetéssel együtt utálják (15 Ft/km)
A kölcsönzött munkaerők és az új dolgozók a bérletet maguknak veszik, a cég nevére álíttatják ki a számlát. Illetve le kell fénymásolniuk a bérletet. Ha ötödikéig leadják, akkor két héten belül megkapják hóközi kifizetéssel. Ha utána adják le, akkor csak a következő hónapban, a fizetéssel együtt.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sehol se adják előre (kivéve, ha a cég veszi a bérleteket).
Nálunk le kell adni 5-ig, és akkor fizetés után néhány nappal utalják is a jegyekért/bérletekért a pénzt.
5/5 anonim válasza:
A bérleteket előre adják oda, mert az jogosít fel az utazásra, az útiköltséget utólag térítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!