Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Átlag pofával nem lehet top...

Átlag pofával nem lehet top csajom ?

Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 08:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
De lehet.
2021. aug. 1. 08:27
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha van pénzed, akkor lehet akármilyen.
2021. aug. 1. 08:45
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

A személyiségedtől függ.

Nekem volt roppant rövid ideig olyan pasim mint a belvederei apolló, de olyan segghülye és dögunalmas volt, hogy azt sem tudtam hogy szabaduljak tőle. A férjem nem egy szépség, de öröm minden vele töltött perc.

(Pedig topcsaj voltam, amikor annak kellett lenni.:)

2021. aug. 1. 08:48
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Vicces hogy minden átlagos pasinak top csaj kell.

Ha csak annyit vársz el a nőktől amennyit te magad is tudsz nyújtani, akkor mindig lesz valakid. Ha átlagosként nem elégszel meg a saját szinteddel (egy szintén átlagos nővel) akkor ne lepődj meg azon hogy sokat leszel egyedül.

2021. aug. 1. 08:50
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is volt 10/10 es barátnőm pár napig, mert kalandozott ide oda. Én meg jókor voltam jó helyen.
2021. aug. 1. 08:50
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Mért kell annyira top csaj? Egy átlagos nem mozgat meg vagy vagizni kell a haverok előtt?
2021. aug. 1. 09:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Akibe szerelmes leszel, azt topcsajnak fogod látni...

Aki téged szeret, top pasinak fog látni...

Ez ennyi.

És hidd el, eljön majd az idő, amikor "átlag" nőt akarsz, aki egyszerűen csak elfogad, szeret, melletted áll, és őt fogod a legszebbnek, legjobbnak látni a világon, akit nem adnál senki másért. Drukkolok, hogy ezt elérd.

2021. aug. 1. 09:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Csak az arcom nem a legjobb. Azon kívűl jobb vagyok, mint a legtöbb ember.
2021. aug. 1. 10:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Humorral és jó kisugárzással simán lehet kompenzálni.

Csak sajnos ez is olyan hogy vagy van vagy nincs. Utólag nagyon nehéz kovácsolni....

2021. aug. 1. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
8-as, hát, haver, pedig pont az arc a lényeg. Ha jóképű vagy, átlagos, normális testalkattal, normális viselkedéssel, akkor nyert ügyed van, nem kell kigyúrtnak lenni. Sőt, ha jóképű, megnyerő arcod van, még az sem baj, ha van egy kis pocak, vagy vékonyabb vagy, mint az átlag.
2021. aug. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!