Orvosi, jog, és egyéb nagyon nehéz mesterségek tanulói, tanoncai! Nektek mennyi szabaidőtök, szociális életetek van/volt az egyetemi évek alatt? Megbántátok, hogy azt választottátok, amit?
Itt kifejthetik az orvosi és joghallgatók bővebben is a nézőpontjukat ezzel kapcsolatban, válaszban.
A többi "nagyon nehéz" egyetemi képzést tanulók is, de nyilván ne a kommunikáció, meg egyéb ilyen hallgatók trollkodjanak, köszi!
Mindig is gyorsan megértettem a dolgokat és az átlaghoz képest kifejezetten gyorsan tanultam, így nem szakadtam meg az orvosin. Persze, tanulni kellett a vizsgaidőszakban, de azért mindig volt idő barátpokra, bulikra, párkapcsolatra is. Szóval kicsit sem érzem azt, hogy ne lett volna életem az egyetem mellett, sőt, életem legjobb évei voltak.
A fizetésem viszont csak most lett jó, az első 5 év elég nagy szívás volt ilyen téren.
Na de mi számít nehéz szaknak? Én matematikusnak készülök, sokan nehéznek mondják, de szerintem a világon a legkönnyebb szak. (Azért, mert szeretem és mert nekem fekszik)
Rengeteg szabadidőm van és jó szociális életem. Ezek mellett pedig jó kilátásaim a jövőre nézve. Természetesen nem bántam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!