Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért találkozom ritkán olyan...

Miért találkozom ritkán olyan lánnyal,akit le merek szólítani?Akivel merek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon ritka hogy egy lányt meg merek szólítani.Ritka,hogy azt látom egy idegen lányon hogy tőle nem kell félnem,megszólíthatom.Miért van olyan kevés az olyan lányból,nőből,akin már a külsején is látszik,hogy le lehet szólítani,lehet vele beszélgetni?

2021. júl. 12. 18:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9 ezt nehéz így megmondani vannak lányok akiken lehet látni hogy le lehet őket szólítani,semmi baj nem lesz belőle.
2021. júl. 13. 00:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmiből nem lesz semmi baj. Max elküldenek vagy otthagynak. És? Elfelejted, soha nem látod többet. Szerintem ha le akarsz szólítani valakit, tégy úgy. Találj ki valami nem nagyon kínos szöveget és próbálkozz. Nekem is resting bitch fejem van, de mindig kedvesen válaszolok ha odajön valaki (feltéve ha nem agresszívan pénzt követel).
2021. júl. 13. 00:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Szerintem csak baj lesz belőle, ha lány közelébe megyek.
2022. okt. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!