Havi 60 ezer forintot bulira költeni soknak számít? (havi 6 alkalom, alkalmanként kb egy tizes megy el belépőre + piára)
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 22:26
1/15 anonim válasza:
Azt csak Te tudod, hogy neked mi a sok! Egyébként, hogy csinálod, hogy tízből megúszod?
2/15 A kérdező kommentje:
Spórolok, 3-5 belépő, többi kajára+piára megy el, de van néha előtte alapozás.
2021. júl. 10. 22:30
3/15 anonim válasza:
Mondjuk kérdéses, hogy mennyit keresel. Havi nettó 200k fizu mellett gáz, de ha keresel 800k-t akkor nincs gond. Mondjuk elég gázos helyek lehetnek, ahol belépővel és piával együtt végigbulizol egy egész estét egy tizesből.
4/15 anonim válasza:
Ami nekem sok, neked ideális vagy kevés.
Amennyiben 3 millió 900 ezer a havi fizud akkor fasza... ha anyádékat pumpolod akkor kösd fel magad... meg ők is hogy ilyen fejőgépek.
Ne már egy idegen mondja meg hogy ez sok vagy kevés NEKED....
5/15 A kérdező kommentje:
Nem szétcsapni akarom magam a piától lol :D
2021. júl. 10. 22:31
6/15 anonim válasza:
Ha Bpt nézem 1000-1500 ft egy belépő hacsak nem vmi extra luxus helyre mész ha előtte alapoztok akkor igen sok úgyis ha sok a fizud. Neked kell tudni beleférsz-e a keretedbe.
Van aki ennél többet hagy ott van aki kevesebbet. Nincs jó válasz
7/15 anonim válasza:
Hogy úszod meg tízből, mikor húsz körül van egy gramm kóla?
Most bulizni mész, vagy babazsúrra?
8/15 A kérdező kommentje:
Buli nem egyelő a droggal haver :D
2021. júl. 10. 22:43
9/15 anonim válasza:
Szerintem havi 6 buli nem sok, és kijössz ennyi pénzből, akkor szerintem a pénz sem sok
10/15 anonim válasza:
Itt inkább az a probléma, hogy 60k-ból csak 6 buli jön ki egy hónapban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!