Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon szigorú az apukám,...

Nagyon szigorú az apukám, hogy érjem el, hogy 1 órára elmehessek itthonról, eddig mindig csak 20 percet sétálhattam közel a házunkhoz? A buszmegállóba szeretnék elmenni, ahol kicsit több időt akarok tölteni, nem akarom, hogy kiakadjon mit csináljak?

Figyelt kérdés

16/L.

Anyukámnak programja van, ő el szokott engedni a buszmegállóba. Csak apám mérges ha 20 percnél tovább vagyok el. Mit mondja hová mentem?

2021. jún. 27. 09:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az a normális, ha megbeszélitek, hogy mikor érsz haza és az a fontos, hogy addigra hazaérj. Lehet ez 20 perc, vagy két óra is. Mikor akarsz elmenni, apukád mindig otthon van?
2021. jún. 27. 11:21
 12/31 A kérdező kommentje:
Nincs ha dolgozik, de most 2 hétig szabadságon van vagyis már csak a jovő héten. Ha elmegyek véletlenül mégis mert megengedi akkor meg 5 percenként telefonál, hogy hol vagyok? Viselkedjek, menjek haza nagyon rövid időn belül, szóval ha elenged is akkor is zaklat úgy meg nem tudok koncenrálni a buszmegállóba...
2021. jún. 27. 11:23
 13/31 A kérdező kommentje:
telefon nélkül meg nem mehetek el...
2021. jún. 27. 11:26
 14/31 anonim ***** válasza:
Furcsa apukád van. Anyukádat nem tudod megkérni, hogy beszéljen vele?
2021. jún. 27. 11:28
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem, mert ő mindig az apukámra hagy minden fontos döntést velem kapcsolatban .
2021. jún. 27. 11:32
 16/31 A kérdező kommentje:

Mármint ha akarok valamit, anyum mindig azt mondja okés, de megkérdezem apádat is, inkább döntsön ő, és apám mindig úgy dönt mindenről, hogy NEM!

Kicsi vagy még, veszélyes, nem lófrálsz egyedül(még ha Pesti lennék komolyan) előbb nőlj fel aztán mehetsz egyedül oda ahová akarsz, majd ha jól tanulsz(4-es lett a bizim) ilyen kifogásokat mond még apám, elég átlátszó de hát ilyen ő sajnos.

2021. jún. 27. 11:36
 17/31 anonim ***** válasza:
És ha barátnőddel mész valahova? Vagy azt sem engedi?
2021. jún. 27. 11:38
 18/31 A kérdező kommentje:
Azt is csak úgy engedi, hogy a házunk előtti kerékpárúton szabad csak tartózkodnunk, és max.fél órát lehetek el a barátnőmmel is.
2021. jún. 27. 11:41
 19/31 anonim ***** válasza:
És ha dolgozik, akkor hogyan van? Olyankor elmész otthonról, vagy akkor is otthon kell lenned, hívogat?
2021. jún. 27. 11:48
 20/31 A kérdező kommentje:

19/sajnos akkor is otthon kell lennem, mert akkor a nagyszüleimet bízza meg apám, hogy fél óránként hívjanak, hogy otthon vagyok-e...

Csak az a szívás, hogy a mamámnak nincs mobilja azt még ki lehet játszani, de a vezetékesen hív és nem vagyok itthon akkor az már balhét idéz elő, de hatalmasat, megy az aggódás meg stb. rögtön értesítik apámat, hogy nem vagyok otthon és egyszer megróbáltam elmenni 2 hétig nem volt telefonom és nem mehettem még annyira se sehová mint most.

2021. jún. 27. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!