Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez mit jelent,vagy mit kéne...

Ez mit jelent,vagy mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
ma az utcán egy korombeli lány odajött hozzám ,köszönt,és adott nekem egy papírt amit egy telefonszám volt,és az hogy hívj fel.

2021. jún. 25. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne tenned? Ha bejött a csaj akkor hívd fel. Ha nem jött be és nem akarsz tőle semmit akkor ne hívd fel.
2021. jún. 25. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel hívni?
2021. jún. 25. 23:57
 3/6 A kérdező kommentje:
okés,csak kicsit félek hátha átbszás
2021. jún. 26. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szokatlan, nem kizárt az átverés. Ha felhívod, majd mondd hogy azt írta hívd fel. Akkor lehet kiderül mit akart. Ha egyáltalán ő veszi fel.
2021. jún. 26. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Jehova vagy meg rosszabb???

Amugy hivd fel, es ha kiderul hogy nem randi, azonnal udvariatlanul szakitsd meg. Ha szemelyes, csak nyilvanos helyen, ne lakasba vagy elhagyatott helyre menjel.

Lanykoromban, mikor internet nem letezett, es hiaba tetszettem a tobbsegnek, nekem alig jott be valaki, en is csinaltam szo szerint ilyeneket. De. A cedulat hetek ota hurcoltam, es mar latasbol ismertem a fiut, pl buszon lattam. Vadidegenhez elore megirt cetlivel nem mentem volna oda. Es itt jon az internet. Ha mar itt tartana egy lany, ezert van a Tinder.

Nem lattad mar esetleg?

2021. jún. 26. 02:04
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Azért kicsit fura és értelmetlen dolog csakúgy egy random idegen kezébe papírt adni, ha szimpatikus a másik fél egy pár szó beszélgetésbe nem halna bele egyik sem.
2021. jún. 26. 03:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!