Én sosem voltam bulizós, társasági típus. Hétvégék 99%-át itthon töltöttem. Nincsenek barátaim, párkapcsolatom sem. Soha nem is volt. 24 vagyok és rossz érzés, mert jó lenne, főleg egy barátnő, de azt érzem hogy saját magam fogságában vagyok amiatt, mert nem tudok ismerkedni, nem vagyok jó a kapcsolatteremtésben.
Itt ezen az oldalon majdnem kivétel nélkül mindenkinek ilyen az élete
2021. jún. 18. 19:10
2/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló most az életem. Bár nekem volt már kapcsolatom. Jelenleg nincs senkim. Én se vagyok bulizós típus én mindig olyan emberek közé kerültem akiknek a ruha és táska márka számított. Nincs ilyen olyan márkás cuccom emiatt nem barátkoztak velem. 23/L
2021. jún. 18. 19:16
3/11 anonim válasza:
Mihez kezdenél egy barátnővel? Ugyanolyan unalomba fulladnak a hétköznapok hacsak nincs gyereketek és semmire nem marad időd.
2021. jún. 18. 19:19
4/11 anonim válasza:
akkor épp itt volna az ideje változtatni rajta.. nem gondolod?
2021. jún. 18. 19:22
5/11 anonim válasza:
Mivel töltöd akkor a szabadidődet? Az sem mindegy, nem feltétlen kell bulizni járnod, hogy érdekes legyen az életed. Illetve ha mindenképp unalmasnak érzed, magad ura vagy, végy erőt magadon, és tedd a lakáson kívül azt, amihez leginkább kedved van. Kis szerencsével még össze is futhatsz olyannal, aki hasonló érdeklődési körű, mint te. Csak tedd meg a kezdőlépéseket, és változtass!
2021. jún. 18. 19:26
6/11 anonim válasza:
Kérdező és #2 válaszoló,melyik megyében éltek?
Ha a közelben akkor tehetnénk próbát. 🙂
2021. jún. 18. 19:36
7/11 anonim válasza:
Szia! 21 vagyok és én is ezt érzem. Most próbálok változtatni ezen. Te is csak úgy tudsz változtatni,ha nyitsz mások felé. Sok sikert!
2021. jún. 18. 20:04
8/11 anonim válasza:
Mért nem mész ki a szabadba :)
2021. jún. 18. 20:32
9/11 anonim válasza:
Same. Én könnyen ismerkedek, de hol... Menjek el valami szar helyre? A magamfajta nem jár fos helyekre, de akkor hova kéne menni... áh esélytelen. Unalom is van bőven. Az egéaz életem egy nagy várakozás.
2021. jún. 20. 14:19
10/11 anonim válasza:
Nekem sem volt még senkim 24 évesen, de teszek érte, hogy ne legyen unalmas az életem. Sokat kirándulok, eljárok erre-arra, szeretek olvasni, finomakat enni stb. Ezek a dolgok nem függnek másoktól. Sosem vártam, hogy mástól legyen jó az életem, mert akkor lehet, hogy magányosnak éreztem volna magam sokszor. Így meg egyedül vagyok, de nem érzem magam magányosnak, mert lekötöm magam.
Lehet, hogy egyszer majd nekem is lesz valakim, de nem ettől teszem függővé a boldogságomat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!