Hát nem vicces ez a barátok, rokonok közt? De fura hogy másoknál nem látom ezt?
"Komolyan, ha a férjes részt nem olvastam volna, olyan mintha egy 16 éves írta volna ezt ki."
Fenét. Inkább 8-9.
Nem, nem vagy szerény :D
“ Azt fontos tudni hogy fiatal vagyok csinos az átlagos lányokhoz képest,vékony,arcra is szép,régen modellkedtem is. ”
Ez rohadtul nem volt fontos információ. Kár, hogy eszed nem nagyon van.
Hiába gondolsz ilyen sokat magadról, mégse lehetsz olyan szép, mint amilyennek elképzeled magad :D
Az pedig nem hinném, hogy olyan fú de nagy dolog lenne az, hogy "modellkedtél", ugyanis kb. bárkiből lehet "modell". Volt egy általános iskolás osztálytársam, akit az anyja már 11-12 évesen úgy öltöztetett, mint egy 20-on évest, 3 cm-es műkörmöket csináltatott neki, 12 éves kora óta festette a haját, illetve póthajat is hordott, és nyilván a 2 kiló vakolat sem maradhatott el. Egyébként sose volt kifejezetten szép arcú, csak a közvetlen osztálytársaim közül legalább fél utcat lányt tudtam volna mondani, aki jobban nézett ki nála még smink, műszempilla, meg minden egyéb nyalánkság nélkül is. Csak az anyja hordta fotózásokra meg ide-oda, ami miatt elhitte magáról, hogy milyen különleges.
18 éves korára már konkrétan egy kiélt fejű 35 éves szingli anyukának nézett ki. Még ma is úton-útfélen hangoztatja, hogy hát amúgy ő modell, ami a valóságban annyit takar, hogy amikor az érettségi sem sikerült neki, alkalmi munkákat vállalt noname ruhaboltoknál, ahol igénytelen, c*gányos, mindenféle neonszínű meg állatmintás ruhákban fotózgatták, miközben kihívóan pucsítgatott és szerintem ha nem lenne AdBlockerem, talán itt vigyorogna rám az oldal széléről. Igazi karrier.
Téged is valahogy így képzellek el az öntelt leírásod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!