Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nyárról neked is ezek...

A nyárról neked is ezek jutnak eszedbe?: Sör, buli, Balaton, másnaposság, strand, buli, buli, buli? :D

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem igen, csak sajnos a barátaimnak inkább az otthonülés-kockulás-depizés szóval yeee😂
2021. jún. 16. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Meleg, büdös, hangoskodás, üvöltözés estig, cigiszag, rovarok.
2021. jún. 16. 20:44
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem a dögmeleg, az izzadás, a fényvédő, a leégés, a viharok, dinnye, fagyi és a főtt kukorica. Na meg a frissen nyírt fű illata.
2021. jún. 16. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem a

meleg, dinnye, cseresznye, főtt kukorica, fagyi, úszás, sátor

2021. jún. 16. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Megdöglés a melegbe,szúnyogok,kb ennyi
2021. jún. 16. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem pedig ezek: nyári hajnalba nyúló éjszakák, csillagos ég, szabadság, pihenés, relax, nyaralás, fagyi, jó filmek, énidő, kirándulás, család, barátok, grill, vendégség, szülinap :)

SzÉp NyArAt MiNdEnKiNeK!

2021. jún. 16. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként annyira furcsa a sok nyaralós bulis, másoknak beszólogatós kérdés. Ha nekem nem kell ott lennem mondjuk egy fesztiválon, annak örülök, és nem érdekel, ki megy el, nem írok ki kérdéseket, hogy csak lúzerek mennek, vagy mittomén... Ezekről a kérdésekről az jut eszembe, ha a kérdezőnek lennének barátai, ez lenne az álomélete, de a mostani életét annyira utálja, hogy azokon veri le, akik ezt választják, nem pedig adott nekik.
2021. jún. 16. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem túlóra és másodállás... Vendéglátásban dolgozok nyáron több helyen szoktam a normál helyem mellett beugrós lenni, sok pénzt szedek össze, pl tegnap pihenős voltam most lesz 5*12 órás napom aztán 1 pihenőnap utána megint 5-6*12 be vagyok írva 2 helyre stb, és így is hívnak, hogy még ezt azt nem tudok e vállalni...
2021. jún. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!