A nyárról neked is ezek jutnak eszedbe?: Sör, buli, Balaton, másnaposság, strand, buli, buli, buli? :D
Ezek pont nem, részemről a bulizás sosem hozott lázba, az ivászat és másnaposság szintúgy nem.
Nekem leginkább a jó kirándulások, túrázások, sátrazások. Most voltam például a Balaton mellett egy 30 km-es túrán. Az ilyesmi engem sokkal jobban érdekel mint bármi buli.
Az emberek egy bizonyos rétegének nagyjából az, amit leírtál...
Számomra egészen mások jutnak eszembe:
- emlékek, ugyanis egy kivétellel minden szerettem nyáron vesztettem el
- Balaton? ott nőttem fel, így megint csak emlékek
- reneszánsz, minthogy ez egy olyan üresjárat időszak, amikor megújulhatok
- megvalósuló álom: ugyanis nyáron van az, amikor legjobban tudok haladni azzal, ami jellemszinten motivál
- közösségépítés: a mélyebb baráti viszonyok kialakítása, új ismeretségek kötése, harmonizálás növelése is ilyenkor képzelhető el leginkább
- sport: minden reggel futással kezdek, nincs kivétel. fél6-kor, hétvégén kb fél 7-kor már a pályán vagyok. azaz mondhatnám, hogy a kitartás!
Remélem, ennyi asszociáció elég
Nekem csak az egyik exem és vele a nyár es az a millio kaland mintha filmben lennék.
A többi exemmel nincsenek valodi megmaradt élményeim ilketve teljesen eltörpülnek a veluk valo normalis keretek kozti élmenyek, amely elmenyek szinte az osszes embernek megvannak annyira hetkoznapi átlagosak.
A felsoroltak közül csak a strand meg a Balaton.
Elsősorban és mindenekelőtt a Balaton.
Balaton= nyár, nyár=Balaton
:)
Egyébként első tökéletesen leírta a nyarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!