Hogyan fogadtassam el az emberekkel, hogy aszexuális vagyok?
32 éves nő vagyok. Sosem volt még párkapcsolatom, nem csókolóztam, nem volt még szexuális kapcsolatom. Még csak önkielégítést sem végeztem sosem. Az oka annyi, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet. Nem is gondolok rá. Az életem teljes nélküle és boldog vagyok.
Az emberek körülöttem sajnos nem képesek ezt elfogadni. Persze nem azzal kezdem a bemutatkozásaimat, hogy hello én aszexuális vagyok. De nyilván észreveszik, hogy nincs párkapcsolatom és kérdezgetnek. Én megmondom, hogy nincs, mert nem akarok hazudni, kérdezgetnek, hogy miért nincs.
Anyámék teljesen ki vannak akadva és pszichológushoz is küldtek régebben, aki kijelentette, hogy egészséges lelkű ember vagyok, de szerintük kókler orvos volt.
A nőgyógyászom beutaltatott vizsgálatokra mert szerinte kóros, hogy nem szexelek. Néztek pajzsmirigyet, mindenféle hormonokat, de egészséges vagyok. Volt, hogy munkahelyen kérdezgetések után kijelentettem magamról, hogy aszexuális vagyok és megkaptam, hogy ez egy hülye divat, mert az LMBTQ-k már nem tudnak mit kitalálni, hogy agyat mossanak és én valójában egy incel vagyok, de ő szívesen lefeküdne velem.
Szóval nagyon fárasztó így élni, hogy ebből ekkora felhajtást csapnak. Mintha az, hogy én nem kívánok szexelni, az rontaná az ő szexuális életüket. Ha én kérdezgetném arról őket, hogy ,miért szexelnek annyit, fel lennének háborodva, hogy mi közöm hozzá. Akkor miért nem lehet tiszteletben tartani azt aki nem él szexuális életet? Miért kell felhajtást csapni belőle és gúnyolódni rajta?
Aki nem akar elfogadni, az nem is fog akármit teszel!
Én is ilyen vagyok, viszont én kapcsolatra, romantikára vágyok, csak a szex nem fontos.
33/f
"A nőgyógyászom beutaltatott vizsgálatokra mert szerinte kóros, hogy nem szexelek. Néztek pajzsmirigyet, mindenféle hormonokat, de egészséges vagyok."
Ez nagyon gáz. Biztos valamiféle aggódás miatt, nem más okokból. De azért.. ez olyan, mint mikor engem beajánlottak a zártosztályra, mert nem találtam munkát (kicsit bosszús is voltam a háziorvosomra, de mindegy)
Én a föld egyik legbölcsebb embere vagyok és elfogadlak, tudom hogy normális vagy.
A balgákkal miért akarod elfogadtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!