Hogy fogadtassam el magammal hogy nem vagyok ebbe a közösségbe való?
Figyelt kérdés
Eggyáltalán nem érzem magam jól az osztályban, csendes visszahúzódó vagyok, és nagyon idegesit pedig igazából lekéne szrjam az egészet mert van saját baráti társaságom akikkel zsoktam járni bulizni szorakozni akikkel egésznap skypon beszélgetek és nagyon jól elvagyok ott nem vagyok csendes stb. az osztályommal meg motivációban sem passzolok szakliceumba mentek mert egy untam tanulni 5-8ban plusz inkább szakma tanulást preferáltam, ettől függetlenűl egy elég elit egyetemre készülök a jelenlegi szakomnak megfelelő karra és hogy bejussak meg is van az esély a tanulmányi eredményeim alapján, de alapból visszahúz a motivációmban hogy minden nap ott kell egyedül üldögéljek és halgassam a többiek hülyeségét és hogy mindenki pl tanárok azt gondolják én ilyen kis antiszoc vagyok pedig tök jó baráti közösségem van sulin kivűl egyszerüen az osztálytársaimat leszarom amugyis ők kb még az érettségiben sem biztosak hogy meglessze én meg elit egyetemre készülök... eléggé rossz hatással van a motivációmra az hogy azt látom csak én készülök komolyan és irok a legnagyobbat az osztályból. Hogy értessem meg magammal hogy nem vagyok ebbe a közösségbe való nekem vannak barátaim de nem itt nekem vannak céljaim és motivációm amik nem egyezznek az engem körülvevőkével...2017. szept. 12. 14:13
1/2 anonim válasza:
Ez van,így jártál,senkit nem érdekel.
2/2 anonim válasza:
Érdemes lehet elit suli után nézni lehet hogy zsebbe kell majd nyúlni de ahhoz hogy lásd hogy amit csinálsz annak van eredménye az mindennél fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!