Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek embereket közel engedni...

Félek embereket közel engedni magamhoz, de szeretetre vágyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Legyen kutyad. Naluk jobban senki sem tud oszinten, feltetel nelkul, hosszutavon szeretni.

Az emberek kiszamithatatlanok.

Ezt a 84 evemmel mondom neked.

2021. jún. 12. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugy van ahogy az 1-gyes irja.

Az ilyen emberekre szabad csak hallgatni itt gyakorin.

Tegnap volt egy kerdes a csalad kategoriaba ahol egy gyerek kerdezte hogyan olje meg magat.

A komment tobbsege kigunyolta, meg olyanokat kerdeztek tole hogy kotelre nem futtya?

2021. jún. 12. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 Hol az a kérdés?
2021. jún. 12. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3

Most kerestem, de nem talaltam. Pedig tegnap volt felteve ha jol emlekszem.

Valoszinuleg olyan gazok voltak a kommentek hogy moderator torolte az egeszet.

Mondtak neki hogy csorjon penzt szuloktol kotelre, meg hogy nem kell ahhoz penz ott van egy ov is.

Elegge felnyitotta a szememet hogy milyenek valojaban az emberek.

2021. jún. 12. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam hogy ez lesz, hogy majd törlik. Pedig szívesen odamentem volna kioktatni ezeket az embereket a szavak súlyáról meg hogy ezekkel a válaszokkal mit okozhattak a kérdezőnek.
2021. jún. 12. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5

En probaltam komolyan irni a gyereknek, hogy ez igy nem jo ezt kezeltesse.

De nagyon brutal emberek jottek akkor.

Teljesen le lettem szavazva, es az ilyenek hogy "azert akarod megolni magad mert hulye vagy", meg "nem telik kotelre mi?" kommentek ilyen 90% ra lettek felszavazva, es meg is szamoltam ugy kb 12 - 15 ember szavazott ilyenekre. Egyedul en voltam aki leszavazta oket. Egyedul en...

En nem tudom mi tortent akkor, honnan jottek ezek az alpari emberek vagy mi volt ez.

Ilyet meg nem tapasztaltam itt gyakorin hogy ennyi ilyen ember osszejon veletlen egy helyen.

Megjegyzem volt egy kommentelo is aki elkezdett "dikk, te meg mit akarsz te luzer", valoszinuleg c kisebbsegbe tartozott, meg o is fel lett szavazva.

Mindenesetre tenyleg traumatizalt engem, hogy ilyen emberekkel dolgozom egyutt, fogok kezet, szolgaljak fel nekem etteremben az etelt, utazok bkv-n, stb...

2021. jún. 12. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg elmúlik.
2021. jún. 12. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

4 és 6!

Megint jött egy ilyen kérdés, most olyanokat írták a kérdezőnek, hogy egyen gyöngyvirágot meg hogy feküdjön hideg vízbe! Én írtam a kérdezőnek, remélem visszair és mindent megteszek hogy lebeszeljrm!!

2021. jún. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!