Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Zaklat egy fiú, mit tegyek? 16L

Zaklat egy fiú, mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
A fiú 20 éves. Fogalmam sincs ki ő, néhányszor összefutottunk az utcán, de csak látásból ismerem. Azonban ő azt mondta, hogy ismer engem jobban is, mert van egy közös ismerősünk. (Még mindig nem tudom hogy ki) Majd neten is megtalált, először messengeren írt rám, hogy mennyire gyönyörű vagyok, és hogy találkozzak vele mert nagyon akar engem. Letiltottam, és töröltem. Ezekután az összes létező platformon zaklatott. Insta, email, facebook, sőt még az ismerőseimre is rá írt és a telefonszámomért könyörgött nekik. Fogalmam sincs mit tegyek, barátnőimön kívűl nem tudja senki, már nem merek kimenni az utcára mert ő is Pesti és félek hogy elrabol vagy akármi.

2021. máj. 29. 09:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Es melyik települessel van összevonva, szeretnénk már látni azta Pesti-t
2021. máj. 29. 22:29
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Van az a pénz, amiért nem fog tudni zaklatni 😉
2021. máj. 30. 08:50
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

"Szólj az apukádnak. Nekem is van lányom, igaz még csak 14 éves, de ezt már letárgyaltuk vele. Apu azért van, hogy őt soha senki ne bánthassa."

Csakhogy mindenkitől van erősebb. Nem mindenkinek rendőr az apja vagy valami bivalyerős kidobó esetleg valami nagyhatalmú vállakozó tele pénzzel és befolyásos emberekkel. De még az se garancia. Farkas Helgát is elrabolták pedig az apja nagyon gazdag volt és sok mindent el tudott intézni. A legtöbb apuka egyszerű hétköznapi ember, nem különösebben erős, nincsenek redörségi vagy alvilági kapcsolatai. Ezek az apukák egy ember rablás esetén csak szemlélői lennének az eseményeknek. Irányítani nem tudnák csak sodrodnának vele. Nem kell úgy beállítani mintha fél "Istenek" lennének. Hamis biztonság érzetet ad a gyereknek

2021. jún. 1. 18:31
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Én már letárgyaltam magamban sokszor, ha valaki bántani meri a gyermekem, akkor ülni fogok.
2021. jún. 1. 22:37
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Ha megtudod hogy ki volt. De az is lehet hogy téged is bántani fog
2021. jún. 1. 23:47
 26/26 anonim ***** válasza:
29%
Én itt burkoltan felajánlom, hogy a zaklatót el teszem láb alól, erre lepontoznak...
2021. jún. 2. 21:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!