A fiú 20 éves. Fogalmam sincs ki ő, néhányszor összefutottunk az utcán, de csak látásból ismerem. Azonban ő azt mondta, hogy ismer engem jobban is, mert van egy közös ismerősünk. (Még mindig nem tudom hogy ki) Majd neten is megtalált, először messengeren írt rám, hogy mennyire gyönyörű vagyok, és hogy találkozzak vele mert nagyon akar engem. Letiltottam, és töröltem. Ezekután az összes létező platformon zaklatott. Insta, email, facebook, sőt még az ismerőseimre is rá írt és a telefonszámomért könyörgött nekik. Fogalmam sincs mit tegyek, barátnőimön kívűl nem tudja senki, már nem merek kimenni az utcára mert ő is Pesti és félek hogy elrabol vagy akármi.
nem fog elrabolni a nyilt utcan. tiltsd le mindenhol ahol felkeres, allitsd privatra a profiljaidat, es fenyegesd meg hogy ha nem hagy beken a rendorseghez fogsz fordulni. de nyugodtan elmondhatod a szuleidnek is.
2021. máj. 29. 09:32
2/26 anonim válasza:
Kérj segítséget felnőttektől. Ha nincs olyan felnőtt, akiben megbízhatsz, hívd fel őket 06-80-20-55-20 | E-mail: okit@csbo.hu
Szólj a szüleidnek és tegyetek a rendőrségen feljelentést. Tényleg nagyon betegnek tűnik a leírás alapján, én is biztos félnék egy ilyen aberrálttól..
2021. máj. 29. 09:43
4/26 anonim válasza:
Jézusom. Csak 20 éves, hogyan rabolna el? Neked nem jön be? Meg kéne írni, hogy kopjon le rólad. Szerelmes lehet szegény beléd. A zaklatás az nem egészen itt kezdődik. Sarkadra kéne állni, elmondani, hogy nem az eseted, ne írogasson.
2021. máj. 29. 09:44
5/26 anonim válasza:
Ha van valamilyen idősebb férfi ismerősöd aki azért jól tartja magát, kérd meg hogy írjon rá pár sort és valószínű már annyiból is abba maradna a zaklatás.
2021. máj. 29. 09:52
6/26 anonim válasza:
A kérdés hihető volt egész az utolsó sor közepéig - addig, hogy ő is Pesti (ami amúgy kis p, kissé hiányoztál az alsós nyelvtanórákról). Egy valódi pesti soha az életben nem mond ilyet, hogy őt elrabolja valaki csak azért, mert ő is pesti, ugyanis az illető tisztában van Pest valódi méretével, és tudja, hogy az kb annyit jelent, mintha azt mondaná, hogy ő is alföldi. És azt is tudja, hogy Pesten nem történnek emberrablások. Számodra Budapest valójában csak egy távoli misztikum. Mellesleg ha valaki el akarna rabolni, ahhoz nem kéne ugyanott élnie.
Amúgy zaklatás esetén a szülőknek kell szólni, hiszen ők felelősek érted, és ők döntenek felnőtt módra, valószínűleg elég csak két erőteljes pasas társaságában figyelmeztetni az illetőt, hogy szálljon le rólad. Ha az nem hat, akkor rendőrség.
2021. máj. 29. 10:00
7/26 anonim válasza:
Állítsd át a profiljaidat privátra, és mondd meg a srácnak, hogy ha nem hagy békén, akkor fel fogod jelenteni. Ennyi. Attól meg ne félj, hogy elrabol, Budapesten több mint egy millió ember él, és nem fog rád támadni fényes nappal.
2021. máj. 29. 10:00
8/26 anonim válasza:
Végülis ja 20 évesen nem fogja elrabolni mi? Mert ez mennyivel jobb? [link]
Jelentsd fel a gcibe. Rendesen rendőrségen tegyetek a szüleiddel feljelentést.
2021. máj. 29. 10:02
9/26 anonim válasza:
"Fenyegetsd meg hogy rendőrséghez fogsz fordulni"
Ne fenyegetsd meg, réges régen túllépte azt a határt, ami miatt már a rendőrséghez kellett volna fordulnod.
Ha a jövőben neadj isten eldurvul ez a szituáció, akkor csak megkkönnyíti az ügyet, ha már van egy korábbi jegyzőkönyv a rendőrség kezében...
Nyugodtan fogd anyukád, apukád, menj be és jelentsétek fel, ez már bőven kimeríti a zaklatás fogalmát.
Ráadásul az ilyen elmebetegek veszélyesek is lehetnek.
2021. máj. 29. 10:03
10/26 anonim válasza:
#4 Azért ha valaki letilt minden felületen, az elég egyértelmű jele hogy nem akar semmit és le szeretne koptatni. Minimális intelligenciával rendelkező embert pedig ezt tiszteletben tartja és nem keres további felületeket ahol lehet zaklatni.
Az hogy elraboljon azért nem valószínű, de ha élőben is felkeres, akkor már érdemes lenne értesíteni a rendőrséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!