Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Zaklat egy fiú, mit tegyek? 16L

Zaklat egy fiú, mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
A fiú 20 éves. Fogalmam sincs ki ő, néhányszor összefutottunk az utcán, de csak látásból ismerem. Azonban ő azt mondta, hogy ismer engem jobban is, mert van egy közös ismerősünk. (Még mindig nem tudom hogy ki) Majd neten is megtalált, először messengeren írt rám, hogy mennyire gyönyörű vagyok, és hogy találkozzak vele mert nagyon akar engem. Letiltottam, és töröltem. Ezekután az összes létező platformon zaklatott. Insta, email, facebook, sőt még az ismerőseimre is rá írt és a telefonszámomért könyörgött nekik. Fogalmam sincs mit tegyek, barátnőimön kívűl nem tudja senki, már nem merek kimenni az utcára mert ő is Pesti és félek hogy elrabol vagy akármi.

2021. máj. 29. 09:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%
Kicsit tovább boncolgatva amúgy figyelmet nem érdemlő silány történetedet: ha nem ismered, honnan tudod, hogy 20 éves? És az se stimmel, hogy nem tudod, ki ő, hiszen írni csak névvel tud neked, sőt letiltani is csak azt a nevet tudtad. De előtte még rákereshettél volna közös ismerőseitekre, vagy ha neki nincsenek kiírva, végigkérdezhetted volna az ismerőseidet, hogy ki ismeri.
2021. máj. 29. 10:05
 12/26 anonim ***** válasza:
24%

Ki ez a srác?

Ráírok, hogy megdugnám, ha nem ír vissza, akkor elkezdem zaklatni az ismerőseit is, hogy adják már meg a mr.szűk seggnek a számát, mert nagyon kefélném a fiút :)

23/F (amúgy hetero, de az ilyen gyökerekkel folyamatosan trollkodok, volt akinek elküldtem naponta a kulámat hahahaha)

2021. máj. 29. 10:14
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Tehát ha tudod a nevét valakinek, akkor már tudod ki ő?... nem tudom miért kell trollkodni...

És még ha maga a kérdező kamu is lenne, tudjátok hány google keresésre dobja már ki a gyk kérdéseket első helyen

.. szóval ha itt komolyan válaszolsz, azzal még a jövőben is segíthetsz sokaknak... ha csak trollkodsz azzal csak az időd vesztegeted

2021. máj. 29. 10:37
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Szólj az apukádnak. Nekem is van lányom, igaz még csak 14 éves, de ezt már letárgyaltuk vele. Apu azért van, hogy őt soha senki ne bánthassa.
2021. máj. 29. 11:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A SZÜLEIDNEK SZÓLJ!!!!!!!!!!!!! Vagy bárki felnőttnek, akiben maximálisan megbízol!!!!
2021. máj. 29. 17:42
 16/26 anonim ***** válasza:
4%

A Pesti miért kis "P" ?

Van olyan település a Dunántúlon aminek ez a neve.

Nem azt írta hogy budapesti.

Lehet hogy a kérdező ott lakik, és nem a fővárosra gondolt. Miért kell kéretlenül nyelvtan órát adni?

2021. máj. 29. 18:20
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem az a válaszoló vagyok, de minden -i képzős földrajzi név kisbetűs. Pl.: miskolci, dunai, magyarországi, stb. :)

2021. máj. 29. 18:28
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

De van olyan település aminek az a neve hogy Pesti. Pl azt mondják arra aki ott lakik hogy ez az ember Pesti-be való.

Mint pl Miskolc-ra való.

2021. máj. 29. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
#18 Rákerestem de nem találok ilyet.
2021. máj. 29. 22:18
 20/26 anonim ***** válasza:
47%

És akkor mondják, hogy;"a Google a barátod".

Sz@rt se ér.

Én kíváncsiságból beírtam a saját nevem. Arra se hozott ki találatot. Pedig létezem, nem vagyok egy senki (vagy igen?). Ez egy kis település, talán még 200-an se lakják. Ennyit a Google-ról. A települések listájában se fogod meg találni mert közigazgatásilag össze van vonva más településsel. Csak a falu névtábla jelzi hogy az egy külön település

2021. máj. 29. 22:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!