Egyre jobban utálok magázódni, vagytok még ezzel így?
Na igen, ez engem is zavar. A nálam idősebb kvázi eldönti hogy tegezni fog engem (cserébe kegyesen megengedi, hogy hadd érezzem magam kellemetlenül amiért letegezem a nagymamám-korút, és megsértődik ha nem szeretném).
A nálam fiatalabbak meg 10-ből 9-szer akkor is tegezve szólnak vissza, ha én magázom őket. Ezt kifejezetten bunkóságnak tartom...
" igazából csak azért, mert buták, nem nőttek fel a nem-tegeződéshez. Mindenkit a pajtásuknak akarnak tekinteni, mint az óvodában, iskolában."
jaj köszönjük! annyira hiányzott már egy újabb begyepesedett, nagyképű boomer, aki jól megmondja a neten.
nem, azért tegeződünk/tegeződnek, hanem mert sokat lazultak a dolgok. mondjuk az nem értem, téged mit zavar ez, hiszen a kutya nem akar veled tegeződni, ha idősebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!