Ha a 18-20 éves srácok magázódnak velem, akkor visszamagázhatom őket?
Ajánld fel, hogy tegezzenek.
Én munka és hivatalosabb körülmények között a velem egyidőseket sem tegezem. Aki idősebb, vagy a korát sem tudom belőni azt meg főleg nem.
Fel kell ajánlani, hogy tegezhessenek.
Én is magázódom ha olyan a helyzet, még máshogy nem állapodunk meg.
A jó napot viszont lehet csak megszokás. Minimálisan pösze vagyok, nem szeretem a szia(sztok) szót annyira, barátaimnak jó reggelttel köszönök(napszaktól függetlenül első köszönésnél)
"Ezek csak ilyen rövid találkozások, portán, liftben, azt nem írtam. És elég sokan vagyunk a cégnél, nem biztos, hogy emlékeznének rám, még ha le is állnék velük megbeszélni. "
Szerintem ezt a mondatodat kb. senki nem nézte, és még ötvenen le fogják írni Neked, hogy tegyél javaslatot a tegeződésre.
Értem, mit írsz a fenti mondattal, voltam ilyen esetben. Amikor nincs idő magyarázkodni, de valahogy vissza kéne köszönni.
Én ilyen esetben pl. férjem lányának a barátnőjét (ő is "jónapotozott" 18 évesen, (én voltam 32), simán visszamagáztam, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!