Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Igaz hogy az osztrákok egyfoly...

Igaz hogy az osztrákok egyfolytában magázódnak?

Figyelt kérdés
Igaz hogy egy elég merev, magázódós stílusban beszélnek mindenkivel? Nyílván családon belül tegeződnek de pl munkahelyen vagy szomszédok egymás között magázódnak vagy tegeződnek inkább? Valamint eddig ahány ismerősömmel beszéltem mind azt mondta hogy az osztrák egy dolgos de karót nyelt népség. Én többször is voltam Ausztriában de csak mint turista, nem voltam ott huzamosabb ideig.Velem mindig mindenki nagyon kedves volt. Mégis miben merül ki az hogy karót nyelt?

2016. dec. 29. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak hogy tisztán (tisztábban) láss: szerinted mi a jobb, a többség magázódjon (tartson bizonyos távolságot) - vagy a többség tegeződjön (lebratyizzon az idegennel is) ?
2016. dec. 30. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem de hamár 5-6 éve ismerem a kollégáimat vagy a szomszédomat akkor már csak tegeződhetnénk.

Normális válaszokat kérnék! :)

2016. dec. 30. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyes. Kábé úgy, mint Magyarországon.
2017. jan. 1. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kéne tegeződni.

Mi lenne más, miért lenne jobb?

.

2017. jan. 15. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!