Amióta visszatértünk jelenléti oktatásba azóta a barátaim nagy része elfordul tőlem, meg se hallanak, ha feltűnök a közelben egy olyan témára váltanak amire már megmondtam, hogy ezzel a témával hagyjanak. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Semmi rosszat sem tettem velük, konkrétan nekem (is) köszöszönheti nagy részük, hogy nem állnak bukásra.2021. máj. 24. 16:28
2/8 anonim válasza:
Ezért vannak a nők! Egy jó tanuló srácnak nem a fiúkkal kell foglalkozni és ott megalázkodni és megalázottnak érezni köztük magad, hanem chatelni lányokkal, barátnőzni és randizni!
3/8 anonim válasza:
#2-es
Honnan tudod hogy a kerdezo fiukrol beszelt?
4/8 anonim válasza:
#3-as
Az írásából! Bár ha tévedek, akkor pont fordítva!
5/8 A kérdező kommentje:
Van lány is köztük. De nagyjuk fiú
2021. máj. 24. 17:56
6/8 anonim válasza:
És te fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy? Egy s21 ultra vagy egy 12 pro max mindent megold! Ez a divatról szól!
7/8 A kérdező kommentje:
15 éves fiú vagyok.
2021. máj. 24. 18:16
8/8 anonim válasza:
Tanulj, legyél kitűnő és osztályelső, utánna mindenhol lesz helyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!