Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az a tanár aki járványveszély...

Az a tanár aki járványveszély miatt nem hajlandó érettségi ügyeletet vállalni, hogy fog majd május 10-től a jelenléti oktatásban órát tartani?

Figyelt kérdés

Szigorúan 10 fő /teremre limitált az érettségi létszám-egyébként kong az épület az ürességtől más diákok nincsenek, és az adott tanár nem hajlandó bemenni ügyelni a járványveszély miatt. Ugyanakkor majd május 10-től jelenléti oktatás lesz 30 fő/tanterem létszámmal és tele iskolával-akkor mit fog csinálni?

Mert az érettségi ügyeletet megoldják valahogy, na de a napi 5-6-7 tanóráját senki se fogja megtartani helyette jún 15-ig!

2021. ápr. 29. 09:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Muszáj lesz megoldani. Az én történelem tanárom a tavalyi érettségi ügyelet alatt kapta el egészségesként a koronavírust. 9 hónapig küzdött, és nemrég vesztettük el. Egészséges, sportos ember volt. Tehát én teljesen megértem.

A kérdésre válaszolva pedig az is lehet hogy majd ami kotelezo megtartja. Addigra már az is lehet hogy elkezdik a gyerekeket is oltani és három hét alatt rengeteget változhat a járványhelyzet, ami mind megváltoztathatja a döntését

2021. ápr. 29. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Bízd ezt főnökére, az iskola igazgatójára.

Ez munkamegtagadás, amiért simán ki is lehet rúgatni. Ha a főnök konfliktuskerülő, és bőven akad más, aki szívesen bemegy (úgy tudom, fizetnek érte), akkor ráosztja másra a munkát és kész.

3/14 Timi_R75 válasza:
49%

Szerintem az a jó kérdés, hogy kit állít a helyére az inkompetens magyar állam?

Mert - nem tudom tapasztaltad-e - a gipszkartonozó szakmunkás manapság többet keres, mint a tanár.

Egy érettségi felügyelet manapság bruttó 2200 Ft. Egy tanári óradíj van bruttó 3000 Ft.

No jó, igazad van, majd beállítják a gipszkartonozó inast tanítani, de az is el fog kérni ötezret. :)

4/14 A kérdező kommentje:

"Tehát én teljesen megértem."

Azért én megkérdezem :és ha A-Z-ig az összes tanár megtagadná a bejövetelt a járványra hivatkozva (ha egynek joga van ehhez, akkor az összesnek joga van...) akkor mi lenne? NIncs érettségi?

Másik meg, amit kikerültél: és május 10-től az ilyen "jajdefélek" ember mit csinál majd? Nem jár be jún 15-ig órát tartani?

2021. ápr. 29. 09:25
 5/14 A kérdező kommentje:

"Egy érettségi felügyelet manapság bruttó 2200 Ft. "

vannak olyan nem állami iskolák ahol ezt könnyen megoldják: egy forintot se fizetnek az érettségire.

2021. ápr. 29. 09:26
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Persze, az alapítványi iskolában. :-))))
2021. ápr. 29. 09:30
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Érettségi ügyeletért állami suliban van pénz kötelezően, nem államiban vagy adnak vagy nem, ha nem, akkor jogszerűen nem (mert csak adható..)

És ugyan miért is adna az iskola ha a birka tanári kar ingyen is elvégzi neki a melót.

2021. ápr. 29. 09:39
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

de olvastam hogy államiban is van olyan aki úgy megy idén érettségiztetni hogy még a tavalyi pénze se jött meg.

Járni jár csak nem jut...

ismerjük ezt.

2021. ápr. 29. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Elvileg be van oltva az összes pedi pfizerrel, szóval nem tagadhatja meg a munkát a járványra hivatkozva.
2021. ápr. 29. 10:00
 10/14 Timi_R75 válasza:
38%
a 9es válaszadót egy modi kezelésbe vehetné.
2021. ápr. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!