Erettsegin az iskoladban volt olyan, hogy a felugyelotanar direkt kiment? Ha egyik evben volt ilyen egy iskolaban, akkor iden is lehet?
Hivatalosan nem lehet benn szakos tanár, nem mehet ki a felügyelőtanár, nem nyújthat semmiféle segítséget. Ő felügyeli a teremben a törvényességet.
Persze én is hallottam már sztorikat, hogy szakos tanár volt a felügyelő és hogy lediktált egy csomó választ.
én olyat tudok hogy az érettségi megírása UTÁN vissza lettek rendelve egyes nagyon gyenge diákok és a tanár bediktálta nekik a válaszokat, ők meg gép módjára írták hogy az ő kézírásukkal legyen ott a jó válasz.
és ez iparszerűen ment, matekból pl sok diák az évek alatt üres lapot adott be az érettségin és mire odajutott a dolog, rejtélyes módon megtelt a lap jó válaszokkal..
"A felügyelő tanár nem hagyhatja felügyelet nélkül az érettségizőket."
UGYAN!!!!!! ezt magad se hiszed el...
ELVILEG nem hagyhatja, maradjunk ennyiben.
meg ha ott is van játszhatja a hülyét: én nem hallok és nem látok semmit.nézi a plafont közben a diákok szétpuskázzák az agyukat.
Bocs már Móra Ferenc is megírta mitől lett tele a falusi tanító kamrája kolbásszal és szalonnával... nem a tanári béréből...
Nem szégyen ám olvasni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!