Az az egyetem már tud valamit amely még a jelenléti órákat is csak az első félév elejére engedi tervezni?
Óbudai Egyetem rektori utasítása:“a rektori utasítás szerint
a hallgatók feltétlen személyes részvételét igénylő tantárgyakat a félév első felére kell tervezni.“
MI ezzel a furcsa? Az előadások eleve csak online lesznek de ott vannak a gyak és szemináriumi órák amelyek online megtartása lehetetlen. Elvileg ezek nem is lettek volna online.
És most jön ez hogy megtartjuk személyesen oké-de csak a félév legelején. És mivel a szorgalmi időszak egyetemen csak dec eleje-közepéig tart eleve és ennek is az elejére tervezik a jelenléti oktatást akkor az azt jelenti hogy úgy okt közepén vége a jelenlétinek is. Még a gyak/szeminárium esetében is.
Ez az egyetem már tud valamit?
"Amúgy az SZIE is ezt csinálja."
Az ERŐSEN Meglepne mert szie-s vagyok és semmi ilyenről nem hallottam.
Nocsak... ugye uyge. Én semmiről se hallottam....
mellesleg üres kamu volt amit mondták hogy ma tették ki a rektori utasítást, mert 2001 óta az ÖSSZES rektori utasítás archiválva kereshetően fent van ha törlik ha nem.
Ha 5 perc alatt törlik akkor is.
" Nézd meg a SZIE EHÖk facebook-ját. Ma rakták ki a rektori utasítást."
Ja és a rektori utasítás mióta van az ehök-ön először? Hát nem egészen véletlenül az egyetemi honlapra kerül ki először? Üres kamu ráadásul ostoba is.
"Miért olyan nehéz elképzelni, hogy senki nem tud semmit, nem titkolnak semmit előlünk"
Aki ezt a szart elhiszi az az elmúlt 20-30 évben a Holdon élt és nem ebben a szar országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!