Meddig tervezzünk a jelenléti oktatással? Szept közepe-vége? Ja és nem kérek az obligát válaszból hogy mit mondott a Kásler. Semmi jelentősége
Szóval meddig tervezzünk jelenlétivel? Szept 15-20? vagy okt elejégi kihúzzik?
nem kérek az obligát válaszból hogy a Kásler azt mondta hogy....
mert egyrészt tudom mit mondott, másrészt a világon semmi jelentősége mit mond, az csak egy báb mondhat bármit semmi jelentősége, meg az élet úgyis felülír mindent
"akkor a te terveid is te szerencsétlen"
nekem nincsenek különösebb terveim, csak az elmúlt leállást full hávájként éltem meg, és pezsgőt bontok ha újra ez lesz!
És el lesz, a kérdés csak az mikortól.
Remélem 1 hónapnál tovább nem húzzák.
Reméld a legjobbat, és számíts a legrosszabbra. Ennél konkrétabbat senki nem fog tudni mondani. (Tudom, mindenkinek van belügyes ismerőse, aki fű alatt megsúgta neki, hogy október 20-ig fog tartani a tanítás, de ezek tavasszal azt is biztosra vélték tudni, hogy lezárják Budapestet, úgyhogy ezekről a "benfentes információkról" ennyit.)
Mi úgy vagyunk vele, hogy minden nap ajándék, amíg van tanítás, és nem tervezünk semmit.
Én arra számítok, hogy az alsótagozatot hagyják, amíg lehet, a gimit szeptember végéig húzzák max, a felsőtagozat meg valahol a kettő között.
De most nagyon bizonytalan, hogy mi lesz, mert éppen most változott meg a terjedés sebessége (pontosabban két hete, de most látszik az adatokon). Egy hét múlva sokkal okosabbak leszünk, de még akkor is lesz bizonytalanság.
A másik lehetséges kimenetel az, hogy megszigorítják a maszkhordást és felpörgetik a tesztelést meg a kontaktkutatást. Így nyilván vissza lehet fogni a járványterjedést. De nehéz megjósolni, hogy meglépik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!