Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt mostanában valami, amin...

Volt mostanában valami, amin igazán jót röhögtél? :D

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 21:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%
Covid ota a madaretetonk lett a reality, es olyan dolgok tortennek, hogy naponta tobbszor felrohogok. Ahogy a mokust seggberugja a seregelyfioka es kozben panikbaesik a facan. Hat, mar csak ilyesmiken.
2021. máj. 23. 02:01
 22/34 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
4%

Tegnap reggel olvastam a Redditen "cringe iskolás sztorik" poszt alatti kommenteket. Szakadtam a röhögéstől, a kollégák meg azon szakadtak, ahogy én szakadok. :D Akinek van Reddit, megéri kikeresni, r/hungary-ban található.

Este meg elmentünk haverral meg barátnőmmel a sarki kocsmába meginni egy sört, és ott volt egy elég fogyatékos társaság, félkeréken, akik egymást oltogatták. Az egyik gyereknek olyan dumája volt, hogy párszor még a sört is kifújtam, hol a számon, hol az orromon, egyszer még majdnem a szememen is. Csak egy példa: előhúzott a táskájából egy ilyen "francia" sapkát, felvette, és azt mondta, hogy ő Spielberg, és most forgatni fog, aztán elkezdte interjúztatni a haverját...

2021. máj. 23. 08:05
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

Családi sztorik nekünk is vannak :D

Vittük mamámat a temetőbe, nagyváros. Ő elöl az anyósülésen, apa vezetett. Mamának nincs jogsija, soha nem is érdekelte. Nyugodtan haladunk, egyszer csak felkiált: Vigyázz! Zöld!

Mindenki egy pillanatra elhűlt, aztán csak nevettünk 😀

2021. máj. 23. 08:23
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Éppen tegnap olvastam egy teljesen ártatlan, egyben segítő szándékúnak számt választ, amely akaratlanul is, de haláli fárasztó, egyben fantasztikus szóvicc keletkezett... :D

Gyakori kérdések, egészség kategória: A kérdező arról érdeklődött, hogy lehet-e teljes értékű életet élni fitymaszűkülettel. Mondta, hogy nem merne orvoshoz menni vele. Erre érkezett egy válasz, hogy:

"Én sem mertem elmenni a műtétre, de már nem tudtam tovább húzni."

:DDD

Azt hittem, beszarok...

2021. máj. 23. 08:23
 25/34 anonim ***** válasza:
6%

[link]

Ja meg ez. #23 voltam

2021. máj. 23. 08:25
 26/34 anonim ***** válasza:

Nyolcadik osztályos táborban a lányokkal közösen néztük a labdarúgó-világbajnokságot. Volt egy csaj, aki az alábbi kérdéseket fogalmazta meg a mérkőzés alatt, szakadtunk a nevetéstől:

- "A harmadik kapus melyik csapathoz tartozik?" (- "Ő a bíró.")

- "A bíró azért van, hogy zavarja a játékosokat?" (- "Nem.) "Akkor miért rohangál közöttük?"

- "Nekem a fehérek tetszenek." (- Brazília és Németország játszott egymással :D -)

- "Akinél nincs labda az miért fut?" (- "Éppen azért, hogy megszerezze.")

- "Egy meccs hány félidő?" (- "Egy meccs két félidő. Két fél egy egész.")

- "A hosszabbítás hány óráig tart?" (- "Ezt már mi is szeretnénk tudni..." [gól nélküli Portugál meccs 127. perce... :D])

- "Ronaldo mi ért nem játszik?" (- "Mert ő nem tagja az Olasz válogatottnak.") - "Miért nem? Pedig olyan jól játszik." (- "De ő portogál.") - "És akkor mi van!? Attól még jól játszik."

- "A védő miért rúghat gólt? Ilyet is lehet!?" (- Bruno Fernandes büntetőt rúgott...)

:DDD Nekem nagyon tetsztt a meccsnézés velük. Mégjobban szórakoztam.

2021. máj. 23. 08:41
 27/34 anonim ***** válasza:
96%

Még egy focis: Közvetítés a köztévén:

"Ezen a mai mérkőzésen rengeteg a szabálytalanság. Ez már a negyedik sárga a kínai csapatnál."

2021. máj. 23. 08:44
 28/34 A kérdező kommentje:

jók voltak:D

örülök, hogy ti is szerettek röhögni :)

2021. máj. 23. 19:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Én imádok! :D
2021. máj. 23. 20:35
 30/34 Lupati ***** válasza:
52%

Rokon anyja zsidó vallású de a tündér unokája aki egy 5 éves kislány odamegy a mamához: mama én keresztény vagyok! :-D) majd besz..tunk. 5 éves ..érted és ráérez arra,hogy piszkálja a mamát!

Másik gyerek a vérvételen: Anya nekem jó a vaginám ugye?(véna helyett) :-)

2021. máj. 25. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!