Lányok/Nők! Volt már olyan, hogy valaki úgy szólított titeket, mint a női nemi szervet? Vagy ti használtátok már valamelyik kifejezést nőtársaitokra? Mostanában hallani ilyeneket. Milyen szituban? Mondtok példákat?
Volt már hogy Csöcsös-nek hívtak. Nagyon csúnyán néztem rá. Többet nem mondta.
Szerintem olyan alacsony kultúrális szintre vall az ilyesmi. Még ha egy gyereknek mondják, hogy "Gyere már Tökös." Az elmegy. A többi nem.
Nekem mondta már egyszer egy srác azt, hogy "ne légy már ekkora punci" :D
Nem tudom, ide tartozik-e még, a gimiben barátnőm köszönt úgy egyszer, hogy "szia ribi", akkor megkértem, hogy többet ne köszönjön így, mert csak a hülye p*csákra jellemző ez a fajta köszöngetés...
22L
"Még ha egy gyereknek mondják, hogy "Gyere már Tökös." Az elmegy."
Az sem megy el. Éppen olyan primitív megnyílvánulás, mint a mi van puncis.
Engem még nem hívtak így. De nagyon antipatikus, kifejezetten rosszindulatú, főleg nagyon erkölcstelen nőkről szoktam így beszélni másokkal, hogy "az a suna/pina".
Egy ismerősömre mondta azt vmi idősebb, elég nyomi, igénytelen ismerőse egyszer a füle hallatára, hogy de jó kis punci... szegény csaj azóta is próbálja feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!