Volt mostanában valami, amin igazán jót röhögtél? :D
Nálunk a munkahelyen megtettek egy 22 éves kiscsajt középvezetőnek.
De mivel meglepően jó fej, így nem lett belőle probléma.
Szóval tegnap beszélgettünk a kollégáimmal,közben ettem 1 csokit és odajött hozzánk.
-Óh, te is szereted a snickerst?
-Nem. A bacont szeretem...a macskákat, meg dugni is szeretek...ezzel csak megkínáltak:)
-Nah jól vaaaan:DDD
Erre kérdezi a kollégámat-És te? Tudsz nekem segíteni?
-Ha közben bámulhatom a cicidet, akkor igen...
-:DDD bámulhatod, csak gyere!:)
Aztán állok a kv automata előtt, előttem 1 jó csaj kolléga, nagy csönd, mögöttem is vártak.
Erre elnyeli a pénzét a gép.
-Ne má ba ssza meg! Nem elég nekünk Orbán? Még ez is?
Szakadtunk:D
ÁÁÁÁ:DDDD
Ez ütött!
Néhány hasonlóan magasröptű, de családi szituáció van még... :D
Nagybátyám barátnője megszólal temetésen, zavart mosollyal:
- "Halottakról vagy rosszat, vagy semmit!"
Másik alkalommal Balatoni nyaralásra tartó úton megállunk egy benzinkútnál, hogy a szó minden értelmében "feltankoljunk" az útra. A kocsit megtöltjük benzinnel, anyám meg bemegy a benzinkúton üzemelő boltba, hogy hozzon nekünk ezt-azt, amivel könnyebben viseljük majd az utazást. Az anyósától is megérdeklődi, hogy mit hozzon:
- "Kriszti néni! Mit hozzak Önnek a boltból?"
- "Vizet hozzál, Zsókám, kérlek!"
- "Milyen vizet hozzak, Kriszti néni: kéket, zöldet, vagy rózsaszínt?"
- "Mindegy hogy milyen, csak zöld legyen!"
Szintén másik... Nővérem mindig azabad levegőn altatta a nemrég született kislányát. Most is kint volt a babakocsiban, az ajtó bezárva. Mi bent voltunk a vendégekkel, elmélyülten beszélgettünk. A kislány felébredt, de mi nem hallottuk. Nővérem anyósa tört be a szobába pánikszerűen, ijedtségtől felkavart lelkiállapotban, összeakadt nyelvvel:
- "Nikikém, gyertek azonnal! Egy síró terasz van a gyereken!"
(#7 voltam...) :D
Közben nekem is eszembe jutott pár történet, amiket a napokban elevenítettünk fel:
*rokon, még kicsiként elesett egy használaton kívüli sínen*
mama: szegényem! hol fáj, hol ütötted meg magad?
*rokon sírva hátra fordul, és a sínre mutat* ott!
*másik rokon len nadrágban jön hozzánk, mire apa felhívja a figyelmét a rejtélyes barna foltra, ülep táján*
rokon: ez nem az, aminek látszik!!
apa: ugyan már, nem szégyen az, ha becsúszott a sport szelet!
Haverral ülünk buszon. Megállóban megállunk, felszáll egy talaj részeg dagadt cigányasszony. A busz hirtelen elindul, cigómama irtózatos robajjal eldől mint a krumplis zsák, az ülések közti folyosón elkezd kapálózni hanyattfekve, mint a felfordult teknősbéka, azt üvöltözve: "HÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁJJÁÁMÁÁMEGTEB*ZIIIIII!!!!!"
Haverral már fuldokoltunk a röhögéstől. 😅😅😂😂😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!