Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt mostanában valami, amin...

Volt mostanában valami, amin igazán jót röhögtél? :D

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 21:53
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Nálunk a munkahelyen megtettek egy 22 éves kiscsajt középvezetőnek.

De mivel meglepően jó fej, így nem lett belőle probléma.

Szóval tegnap beszélgettünk a kollégáimmal,közben ettem 1 csokit és odajött hozzánk.

-Óh, te is szereted a snickerst?

-Nem. A bacont szeretem...a macskákat, meg dugni is szeretek...ezzel csak megkínáltak:)

-Nah jól vaaaan:DDD

Erre kérdezi a kollégámat-És te? Tudsz nekem segíteni?

-Ha közben bámulhatom a cicidet, akkor igen...

-:DDD bámulhatod, csak gyere!:)

Aztán állok a kv automata előtt, előttem 1 jó csaj kolléga, nagy csönd, mögöttem is vártak.

Erre elnyeli a pénzét a gép.

-Ne má ba ssza meg! Nem elég nekünk Orbán? Még ez is?

Szakadtunk:D

2021. máj. 22. 22:59
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
valaki egyszer azt mondta, hogy ő Király Gábor és császárral született... érted... :DDDDD
2021. máj. 22. 23:04
 13/34 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁ:DDDD

Ez ütött!

2021. máj. 22. 23:08
 14/34 anonim ***** válasza:
60%
ha leejtek egy jégkrémet a földre, akkor az talaj menti fagyI?
2021. máj. 22. 23:10
 15/34 anonim ***** válasza:

Néhány hasonlóan magasröptű, de családi szituáció van még... :D

Nagybátyám barátnője megszólal temetésen, zavart mosollyal:

- "Halottakról vagy rosszat, vagy semmit!"

Másik alkalommal Balatoni nyaralásra tartó úton megállunk egy benzinkútnál, hogy a szó minden értelmében "feltankoljunk" az útra. A kocsit megtöltjük benzinnel, anyám meg bemegy a benzinkúton üzemelő boltba, hogy hozzon nekünk ezt-azt, amivel könnyebben viseljük majd az utazást. Az anyósától is megérdeklődi, hogy mit hozzon:

- "Kriszti néni! Mit hozzak Önnek a boltból?"

- "Vizet hozzál, Zsókám, kérlek!"

- "Milyen vizet hozzak, Kriszti néni: kéket, zöldet, vagy rózsaszínt?"

- "Mindegy hogy milyen, csak zöld legyen!"

Szintén másik... Nővérem mindig azabad levegőn altatta a nemrég született kislányát. Most is kint volt a babakocsiban, az ajtó bezárva. Mi bent voltunk a vendégekkel, elmélyülten beszélgettünk. A kislány felébredt, de mi nem hallottuk. Nővérem anyósa tört be a szobába pánikszerűen, ijedtségtől felkavart lelkiállapotban, összeakadt nyelvvel:

- "Nikikém, gyertek azonnal! Egy síró terasz van a gyereken!"

(#7 voltam...) :D

2021. máj. 22. 23:11
 16/34 anonim ***** válasza:
23%
Én akkor röhögtem nagyon (bár ez nem mostanában volt), mikor egy osztálytársam keményen próbálkozott egy csajnál, csak soha nem járt sikerrel. Egyszer aztán szüneten mindenki előtt azt mondta neki: "Te szinte tökéletes vagy, csak egy valami hiányzik belőled, a farkam"
2021. máj. 22. 23:12
 17/34 anonim ***** válasza:
* fa**om, ezt a kifejezést használta, bocsi :DD
2021. máj. 22. 23:13
 18/34 anonim ***** válasza:
41%

Közben nekem is eszembe jutott pár történet, amiket a napokban elevenítettünk fel:

*rokon, még kicsiként elesett egy használaton kívüli sínen*

mama: szegényem! hol fáj, hol ütötted meg magad?

*rokon sírva hátra fordul, és a sínre mutat* ott!

*másik rokon len nadrágban jön hozzánk, mire apa felhívja a figyelmét a rejtélyes barna foltra, ülep táján*

rokon: ez nem az, aminek látszik!!

apa: ugyan már, nem szégyen az, ha becsúszott a sport szelet!

2021. máj. 22. 23:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen (étterem) egy nő kiöntötte a kóláját, hát elindultam hogy felmosom. Erre a kollégám szólt hogy majd ő hozza a felmosóvödröt nekem vízzel (ha csak feltöröltem volna akkor utána ragadt volna a padló). Mikor az étterem közepén haladt felém, megakadt a felmosó vödör kereke és kiborult kb. 20 liter víz a padlóra egy kisebb árvizet okozva az étteremben. Elkezdtük felitatni, mikor megvolt jött a vigyázz nedves padló táblákkal így a vödröt átgurította a bejárati ajtóhoz. A másik kollégám ekkor éppen jött be és felborította a vödröt így megint moshattunk fel a padlót. Igazán komédiába illő jelenet volt, a vendégek is jól szórakoztak rajtunk.
2021. máj. 22. 23:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Haverral ülünk buszon. Megállóban megállunk, felszáll egy talaj részeg dagadt cigányasszony. A busz hirtelen elindul, cigómama irtózatos robajjal eldől mint a krumplis zsák, az ülések közti folyosón elkezd kapálózni hanyattfekve, mint a felfordult teknősbéka, azt üvöltözve: "HÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁJJÁÁMÁÁMEGTEB*ZIIIIII!!!!!"

Haverral már fuldokoltunk a röhögéstől. 😅😅😂😂😆😆

2021. máj. 23. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!