Nem lesz szabad nyár? 18/F
Nem szeretném beoltatni magam.
Fiatal vagyok, egészséges, én tényleg ha 40 felett lennék valami alapbetegséggel akkor oltatnám magam, de 18 éves vagyok.
Szerintetek ez a helyzet így fog maradni egész nyáron?
Discoba szeretnék menni, strandra stb..
Július, Augusztusban mennek a Balatonra.
Szerintetek mennyi esély van rá hogy megszűnik ez a megkülönböztetéa?
Világos, úgy is kell.
A születendő gyereked köldökzsinórját is az a legjobb, ha Mariska néni rágja el a szomszédból. Bio :D
Itt szólok mindenkinek hogy több egészségügyis ismerős is azt mondta hogy több mint 60% nem oltatta be magát,vannak ápoló és orvos ismerőseim is az ország több részén akik rendes emberek és nem hazudnak,de még külföldön nagyon sokan vannak akik nem oltanak.
Vannak akik már el kapták a betegséget is,még sem oltatnak.
Akik azt mondják hogy a belotottnak nem jár semmi akkor kedves beoltottak titeket pedig nem lát el az aki nincs be oltva az egészségügyben, senki se csodálkozzon majd azon hogy ott fogsz el vérezni.
14.vagyok.
Orvostanhallgató voltam csak sajnos nehéz volt számomra így abba hagytam,innen a sok ismerős, 2 év alatt sok jó embert megismertem anno.
Augusztusig még biztos kelleni fog a védettségi igazolvány. Forrás:
Nem lesz. Ezt a meg is mondta Maruzsa államtitkár úr: "No vakcina, no party":)
Gondolom amikor ezt mondta, elfelejtette, hogy akiknek mondta, jövőre már ott lesznek a szavazólapok előtt.
19, vagy az oltottak közül lesznek ott, akik még élnek
az astrát már nem engedik szlovákiában, Dániában az astrát és a johnsont stb. Tudom, azok is laposföldhívők😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!