Szerintetek a nyarunk mennyire lesz szabad? (saját véleményeket kérek, tudom hogy nem kiszámítható hogy mi lesz)
Szia!
Szerintem az idei nyár hasonlítani fog a tavalyihoz, csak annyi különbséggel, hogy idén még a csapból is az fog folyni, hogy oltassuk be magunkat.
Szerintem is ugyanolyan lesz, mint a tavalyi: mindenki mehet, mint a mérgezett egér. Ugyanúgy kevesebbet fognak tesztelni és ugyanúgy meglepődnek, amikor ősszel tömegesen bepotyognak a lázas, köhögő betegek a sürgősségire.
Leginkább azért, mert tavaly 2-3 hónap járványügyi korlátozás után kezdett lincshangulat kialakulni, most még kiélezettebb a helyzet, mert lassan fél éve nem lehet sehová menni szórakozni, kikapcsolódni, illetve a szórakoztatóiparból és a vendéglátásból élők a csőd szélén állnak (hogy melyik szélén, azt hagyjuk).
Az oltás miatt viccesebb lesz a helyzet, mert azt elfelejtik hangsúlyozni, hogy az oltás csak a súlyos lefolyású betegségtől védi meg az embert, a megfertőződéstől, a vírus továbbadásától nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!