Beszéltem egy 14 éves lánnyal egy ilyen chates oldalon ahol beszéltünk arról hogy ő egy 40 éves színészért rajong, meg szereti. Mikor én említettem neki hogy amúgy bejön ő, és találkozhatnánk szívesen megismerném jobban is, akkor meg lepedofiloz.😐De egy színész aki 40 annak szét tenné a lábát...Hogy van ez?
Hát biztos nem azt írta a lány h " bejön xy azt de leszopnám meg meglovagolnám"
Ezt max te képzeled bele vagy te kérdezgeted tőle h " uhh szopnád mi?"
Ilyenek vagytok ti
Nem lepődök meg, amit nekem is produkáltok társkeresőn...nagyon gáz
2021. máj. 10. 00:12
12/20 anonim válasza:
Az, hogy rajong egy színészért, közel sem jelenti azt, hogy széttenné neki a lábát... Sajnálom, de korban annyira távol vagy tőle, hogy láthatóan fogalmad sincs egy 14 éves mentalitásáról (rég volt már, mi?) Keresgélj a saját korosztályodban inkább
2021. máj. 10. 00:33
13/20 anonim válasza:
Fura, többet voltál a világon úgy hogy ő még nem volt, mint úgy hogy ő is a világon volt 😆
2021. máj. 10. 00:47
14/20 anonim válasza:
Mi a francot akarsz egy 14 évestől? Csak a lúzerek hajtanak gyerekekre. Saját korosztályodnak nem kellesz?
2021. máj. 10. 01:06
15/20 anonim válasza:
Azért teljesen megvoltam győződve h 28 éves nőként ( aki elvileg nem csúnya) miért nincs pasija... Na ezért mert a korosztályom az pedofil.. akkor 60+ körül keresgéljek vagy én így már kiöregedtem?
De talán elmehetek mondjuk 15-20 évesnek mert alacsony vagyok és elég csini pofim van 🤷🤷🤷
2021. máj. 10. 01:21
16/20 anonim válasza:
szerintem egy 40 éves pedofillal beszéltél aki kiscsajnak adja ki magát. gondolkozz....
2021. máj. 10. 01:55
17/20 anonim válasza:
Durva, hogy ilyet írsz, hogy gondolkozzon, közben neked nem megy.
2021. máj. 10. 08:45
18/20 anonim válasza:
29 évesen 14 éves kislányokkal csetelgetsz, de azért ő a hülye, hogy rajong egy elérhetetlen színészért.. Magadtól vagy ekkora gyökér, vagy segít valaki :D
2021. máj. 10. 10:48
19/20 anonim válasza:
Nem értem, én 17 évesen kellemetlenül érezném magam, ha egy 14 éves kiscsaj lenne a barátnőm... Már csak ez a 3 év akkora különbségeket eredményez, mind felfogásban, mind testileg.
Amúgy valószínűleg a lány anyukája közelebb áll hozzád korban.... Tulajdonképpen ha az első randid jól sikerül 14 évesen, akkor akár az apja lehetnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!