Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális ez a kiscsaj? 29F

Normális ez a kiscsaj? 29F

Figyelt kérdés
Beszéltem egy 14 éves lánnyal egy ilyen chates oldalon ahol beszéltünk arról hogy ő egy 40 éves színészért rajong, meg szereti. Mikor én említettem neki hogy amúgy bejön ő, és találkozhatnánk szívesen megismerném jobban is, akkor meg lepedofiloz.😐De egy színész aki 40 annak szét tenné a lábát...Hogy van ez?
2021. máj. 9. 23:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Aludjunk more, holnap is nap lesz, akkor is mesélhetsz.
2021. máj. 9. 23:35
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
40 éves színész. Kn elérhetetlen álom. Valamint az, hogy rajong érte meg szereti az egyáltalán nem arra utal, hogy szét tenné neki a lábát. 29 évesen nekem eszembe nem jutna 14 éves gyerekkel bármit is kezdeni. De még 16 évessel sem.
2021. máj. 9. 23:40
 3/20 anonim ***** válasza:
5%

Miért nincs igaza?

Viccet félre téve ellég furcsák a mai fiatalok az az a tinik,vigyázz velük ezek csak szórakoznak veled,szórakozz te is,ne vedd fel.

2021. máj. 9. 23:42
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Igen, az, hogy egy 14 éves GYEREK rajong egy felnőttért, aki amúgy a létezéséről se tud, és akivel fel se tudja fogni, mekkora különbség van a gondolkodásmódjukban, tényleg tök ugyanaz, mint amikor te közel 30 évesen egy általános iskolás kislánynak írogatod, hogy vonzódsz hozzá...

Tényleg beteg vagy

2021. máj. 9. 23:43
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Szóval kedvel egy színész (ennyit mondott) és vonzónak tartja. Ezzel semmi baj nincs, nem azt mondta, hogy lefeküdne vele. Ha mégis lefeküdne vele, ami alapvetően nem fog megtörténni, hiszen közel esélytelen, hogy találkozzanak, akkor a színész lenne az, aki elutasítja.

Tőled ellenben eléggé problémás, hogy kiskamaszokra mozdulnál rá. Ennyire nem kellesz senkinek a saját korosztályodból?

2021. máj. 9. 23:46
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
A kislány normális, te viszont nem vagy az.
2021. máj. 9. 23:48
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Jó ég... Baxd nyakon magad.

Nekem is tetszek Dwayne Jonhson,de nem izomagyakra pályázok, mert a saját súlycsoportomba keresgélek.

Vagy pl. Van egy cuki gyerek színész sztem kb 12-15 éves max azt mondom rá helyes de az életbe mégiscsak a 30+ pasi kell 🤷🤷🤷🤷

2021. máj. 9. 23:55
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

A kislánynak azért jön be az a színész, mert kb most alakul ki nála az ideálja... Hozzá hasonló pasikat fog keresni.

Nekem régen a tüsis hajúak tetszettek x színész miatt, sőt Jim Carry is bejött abba voltam szerelmes meg a jóbarátokból a Joeyba. Aztán tetszettek a kopasz csávók. Stb

2021. máj. 9. 23:58
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

Amikor én ennyi idős voltam, én is rajongtam 30-40 közti színészekért/énekesekért, szinte imádtam őket, viszont arra sosem gondoltam, hogy le is feküdnék velük, vagy bármi komolyabb.

Ha rám írt volna egy ilyen korú férfiember, biztosan betojtam volna, vagy legalábbis figyelmen kívül hagytam volna.

Ha annyira bejön a kislány, várjál még vagy 10, de inkább 15 évet, akkor már nem olyan durva a sztorid, de valószínű akkor is “befogja érni” valami korabelivel.

Elhiszem, hogy a “mai fiatalság” teljesen más, viszont te még javából büntethető is vagy emiatt, kis liliomtipró.

Legalább 18+ -os lányt keress, ha fiatal kell.

2021. máj. 10. 00:01
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Mi a fenét akarsz egy 14 éves gyerektől ennyi idősen? Ez még egy 18 évesnél se normális nemhogy a te korodban. Ha nő kell keress minimum 20 év felettit, ne naiv kislányok után sovárogjatok már fuj, ez tényleg pedofília
2021. máj. 10. 00:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!