Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az mit jelent, amikor egy...

Az mit jelent, amikor egy férfi leül egy nő mellé és amikor egymáshoz ér a térdük, akkor a férfi nem húzza arrébb a lábát?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Látásból ismerem a férfit. Mellettem volt hely, leült. Terpeszben volt a lába, nem azt mondom, hogy 180 fokos szögben terpeszkedett, de egy kicsit terpeszben volt és így pont hozzáért a térde az enyémhez. Először meglepődtem, hogy nem zavarja, de egy idő után kicsit kellemetlennek éreztem, szóval én húztam arrébb a térdem.

tegnapelőtt 22:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Jó nő vagy?
tegnapelőtt 22:49
 2/23 A kérdező kommentje:
Ha nagyképű szeretnék lenni, akkor igen. Ha szerény, akkor nem. Ha pedig racionális, akkor kinek mi. :) Válassz!
tegnapelőtt 22:50
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem csinált belőle nagy ügyet
tegnapelőtt 22:57
 4/23 anonim ***** válasza:
17%

Biztos jó nő vagy.

Kől egy kóla he? :D

tegnapelőtt 23:06
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Ez ilyen csunya ferfi magatartas en szep vagyok es ha hozzam er a lany akkor elhuzom de jon utannam :)
tegnapelőtt 23:12
 6/23 anonim ***** válasza:
63%
Lehet van testvére nem tulajdonit erinteseknek nagy sallangot
tegnapelőtt 23:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit zavarnak a véletlen érintések, vannak sajnos, akiknek akkor sem tűnik fel, ha már zavaró.
tegnap 00:19
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élvezte, hogy hozzád ér.
tegnap 00:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyszerűen csak modortalanság.Velem a buszon esett meg néhányszor olyan,hogy mellém ült valaki;úgy,hogy "hozzám simult".Volt olyan aki szó szerint nekipasszírozott a busz oldalának.És ezek mind velem azonos neműek,férfiak voltak.
tegnap 00:51
 10/23 anonim ***** válasza:
10. A seggedet mégse foghatja meg!
tegnap 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!