Az mit jelent, amikor egy férfi leül egy nő mellé és amikor egymáshoz ér a térdük, akkor a férfi nem húzza arrébb a lábát?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Látásból ismerem a férfit. Mellettem volt hely, leült. Terpeszben volt a lába, nem azt mondom, hogy 180 fokos szögben terpeszkedett, de egy kicsit terpeszben volt és így pont hozzáért a térde az enyémhez. Először meglepődtem, hogy nem zavarja, de egy idő után kicsit kellemetlennek éreztem, szóval én húztam arrébb a térdem.jan. 24. 22:43
11/23 anonim válasza:
10
Oké..Szerinted mindegyik homokos volt?Mert szerintem csupán csak a saját kényelmük érdekében csinálták ezt.Egyszerűen nincs annyi tapintat az ilyen emberekben,hogy egy kicsit kijjebb húzódjanak.Inkább szétterpeszkednek a másik emberrel nem törődve,hogy nekik minél kényelmesebb legyen az utazás.
13/23 anonim válasza:
Konkrétan parasztság ha észrevette, azt meg nem hiszem, hogy nem vette eszre, hogy hozzáért valamihez, ami nem az asztal lába…
14/23 anonim válasza:
Faszik mindig ezt csinálják. Áll erre a faszuk.
15/23 anonim válasza:
Egyszerűen bunkó. Azt hiszi övé a tér, terpeszkedik mint egy állat, neki mindent lehet, akinek nem tetszik húzódjon félre. Ezt csinálják a buszon is, leül, lába szét szinte a másik ülés előtt és eszébe sincs összehúzni magát.
16/23 anonim válasza:
Én már tettem helyre egy ilyen f*szkalapot. Fogtam, aztán odébblöktem, mondván "Bocsi, lehet hogy te nem fogod fel az agyaddal, de nem otthon vagy." Persze erre elkezdett keménykedni meg fenyegetőzni, de én meg elővettem a balisong-omat és akkor már csak annyit reagáltam: "Mondtál valamit?" Na erre már elnémult. ^_^
18/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
Nem kell meglepődni ha nem nagyon akarnak kezdeményezni a férfiak, manapság már azon is felháborodnak a nők ha hozzá érsz!De elemben ha pénzes lett volna akkor nem lett volna gond hogy össze ér a térd?!Manapság a legtöbb nő ilyen!Akinek nem inge az nem fog felháborodni és lepontozni!
20/23 anonim válasza:
Penz kell csak nekik (ha csunya vagy 😅😅😅😅😅) Han em akkor nem kell penz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!