Az mit jelent, amikor egy férfi leül egy nő mellé és amikor egymáshoz ér a térdük, akkor a férfi nem húzza arrébb a lábát?

Nem tudom feltűnt-e valakinek a 16-os válasza !"Fogtam, aztán odébblöktem, mondván "Bocsi, lehet hogy te nem fogod fel az agyaddal, de nem otthon vagy." Persze erre elkezdett keménykedni meg fenyegetőzni, de én meg elővettem a balisong-omat és akkor már csak annyit reagáltam: "Mondtál valamit?"Szóval metrón buszon sorban hozzám ér valaki ,akkor odébblököm és kést rántok!
"Fenyegetés bűntette: A késekkel való fenyegetés esetén az elkövető fenyegetéssel más személy jogait vagy szabadságát próbálja megsérteni, ezért ez már a fenyegetés bűntettének minősül. A fenyegetés bűntette esetén a büntetés akár 2 évig terjedő szabadságvesztés is lehet."A faszi hülye volt,hogy ezt annyiban hagyta nálam ezt nem úsztad volna meg!Még ha fel is függesztenek akkor is egy két petákodba belekerült volna ez a manővered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!