Miért szeretik az emberek leszolni egymast csipp csupp dolgokért is? Mostanában ez lett a divat, más is észrevette ezt?

#3 Mindenki itélkezik valamennyire csak nem nyilvánosan . MAgadba eliteled csak nem mondod nekki
#4 Vagy egyből indul az anyázás. Elit iskolába rosszabbb mert ki hegyezett fuluek

Nemcsak a diákok csinálják ezt, hanem a tanárok is.

Nekem is fura mikor mások másokkal fpglalkoznak, azta az hogy néz ki, meg milye van, meg hogyan megy, meg mit csinál.
Amig én lesz.rok mindenkit siman éldegélek addig egyik szomszed azert köpköd mert nekem kocsim van, másik azert mert vékony vagyok es szép, 3.mert nekem van barátom neki nincs.
Es allandoan belemasznak a képembe tragárkodni beszolni fikázni vagy lejárato pletykákat generálnak.
Mikozben addig mig nem abuzáltak, én meg észre se vettem hogy vannak egyaltalán szomszedaim.
Es csak pislogok bakker mi vagyok en vmi madonna b+ vagy miert nem tudnam ezek rajtam átnézni?
Baromi irritalo a sok beteg sérült fogyatekos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!