Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szeretik az emberek...

Miért szeretik az emberek leszolni egymast csipp csupp dolgokért is? Mostanában ez lett a divat, más is észrevette ezt?

Figyelt kérdés
Az a lényeg az emberek többségének hogy leszolja ,megalázza a másikat.

jan. 24. 21:55
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mentalitásuk a mai embereknek: csak egy példa: ha szegény biztos nem akar dolgozni, lusta. Ha gazdag akkor biztos összelopta és nem törvényesen lett gazdag.
jan. 24. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
T3rmészetükben van benne . emberek a rossz-ra figyelnek oda kevésbé a jó ra.
jan. 24. 22:01
 3/15 A kérdező kommentje:
De régebben azért nem volt ennyi rosszindulatú ember. Én például sose ítélkezek és nem szólok le senkit.
jan. 24. 22:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Én iskolába veszem észre ezt. Mindenki leszólja a másikat, ha valaki valamit elront vagy nem tud megy a fikázás.
jan. 24. 22:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Így van ez sajnos tudom az iskolákban is. Atéltem a poklot én is az iskolában anno.
jan. 24. 22:04
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

#3 Mindenki itélkezik valamennyire csak nem nyilvánosan . MAgadba eliteled csak nem mondod nekki

#4 Vagy egyből indul az anyázás. Elit iskolába rosszabbb mert ki hegyezett fuluek

jan. 24. 22:06
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Nemcsak a diákok csinálják ezt, hanem a tanárok is.

jan. 24. 22:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Így igaz a tanárok is...
jan. 24. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is fura mikor mások másokkal fpglalkoznak, azta az hogy néz ki, meg milye van, meg hogyan megy, meg mit csinál.

Amig én lesz.rok mindenkit siman éldegélek addig egyik szomszed azert köpköd mert nekem kocsim van, másik azert mert vékony vagyok es szép, 3.mert nekem van barátom neki nincs.

Es allandoan belemasznak a képembe tragárkodni beszolni fikázni vagy lejárato pletykákat generálnak.

Mikozben addig mig nem abuzáltak, én meg észre se vettem hogy vannak egyaltalán szomszedaim.

Es csak pislogok bakker mi vagyok en vmi madonna b+ vagy miert nem tudnam ezek rajtam átnézni?

Baromi irritalo a sok beteg sérült fogyatekos.

jan. 24. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
*jav: miért nem tudnak ezek
jan. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!