Nyugat-Európában élők! Ti is észrevettétek, mennyivel visszafogottabban öltözködnek az ottani nők?
Tíz éve nem Magyarországon élek, ezért gyakran feltűnik, hogy otthon még mennyire dívik a szűk, szexi ruhák, nadrágok viselete, magassarkú, műköröm, műszempilla. (Ezen az oldalon is mindig ezeket nyomatják szexi nő címszó alatt.) Itt, ahol élek, pedig konkrétan csak a kelet-európaiak viselnek ilyeneket.
A nyugatiak bakancsban, laza ruhákban járnak, de legalábbis nem kirittyentve.
A sztereotipikus kelet-európai stílus valóban közönséges tud lenni. Viszont én pont úgy látom, hogy konkrétan ez a stílus már nálunk is leáldozóban van. Viszont az igazán csinos, ízléses női öltözék jól szabott, valamelyeset alak követő ruhákból áll.
Pl:
"A nyugatiak bakancsban, laza ruhákban járnak, de legalábbis nem kirittyentve."
Ez sem feltétlenül visszafogottnak, inkább kicsit hanyagnak, topisnak mondanám. Azt sem gondolom, hogy ez feltétlenül ízléses, vagy követendő példa lenne.
#1: Pont ezt akartam kifejezni én is. Laza = kényelmes.
#4: Ez éppen hogy a kelet-európai stílus "elegáns" verziója. A nő tuti, hogy orosz/ukrán amúgy. Férfi vagy egyébként vagy nő?
Azt veszem észre, hogy anyukám pl. egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy én is egyre inkább kényelmes ruhákban járok, mert ő még ötven évesen is kirittyenti magát és soha életében nem venne fel "sneakerst" utcára.
Hadd öltözzön már mindenki úgy, ahogy akar. Szerintem nagyon gáz szapulni a csinosan öltözőket, de elvárni is gáz azt, hogy a Sparba kisestélyiben menjek le.
Azt gondolom hogy mindig alkalomhoz illően kellene öltözni, iskolába/munkába persze gáz egy miniszoknya meg top, illetve a topis szakadt göncök, de bulizni,szabadidőben mindenki úgy öltözik ahogy akar (amire futja).
Èn akkor szoktam magam kicsípni, amikor randizunk a vőlegényemmel, vagy olyan program van. A hétköznapokra az egyszerű de elegáns vonal a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!