Felismerhető-e a visszafogottabb személyiség arcról vagy kinézetről?
Én nagyon alázatosnak tűnök és az is vagyok de ettol függetlenül senki sem tud irányítani,parancsolni stb.
Csak egy olyan ember tudna akire felnezek,hihetetlen intelligens,bölcs,tiszta szívü.
Tehàt nagyjából senki nem irányíthat,mert ilyen embert,tarsat nem talalok.
Ja és semmifele tiszteletlenseget nem turok el,ha muszáj szólok!
Nem feltétlenül.
Rólam sokan mondták, amíg nem ismertek, beképzeltnek, lenézőnek, távolságtartónak gondoltak így a külsőm, testtartásom alapján.
Illetve már gyerekként is mondták rólam, hogy biztos van valami felsőbbrendűségi komplexusom, mert szép egyenes tartásom volt, ill van most is. El nem tudom képzelni, hogy függ össze.
Amugy a valóságban csendes, zárkózott vagyok, egyedül a távolságtartó az igaz, beképzeltnek olyan, aki ismer rendesen, még nem nevezett.
Maximum következtető kinézetből. Például testtartásból: görnyedt a tartása, behúzza a nyakát, mikor megy, a földet bámulja, szomorkás a tekintete.
De, sokszor azért mellé lehet lőni! Jártam boxra, éa ott nem egy ilyen volt, hogy suttyónak tűnt az illető, aztán úgy elvert mindenkit, mint annak a rendje!
Engem is piszkáltak suliban... Mert csendes voltam, meg a tartásom is sok mindent elárult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!