Olyan létezhet hogy valaki nem párkapcsolati személyiség?
Voltak régebben párkapcsolataim, de már nincsenek egyáltalán még barátnőm sincs kb 2 éve.
Ezért merült fel bennem ez a kérdés mi a véleményetek? 26f
Én sem tudnék párkapcsolatban élni.
De a szüleim tehetnek erről.
34N
Különbözőek vagyunk szóval bármi lehetséges,ha el jársz szórakozni,emberek közé és meg tetszik egy lány/nő akkor kezdeményezz és majd alakul.
Igaz nekem még egy párkapcsolatom sem volt, most hibáztathatnám például a szülőket, de igazából eddig én nem akartam, most talán ha lesz lehetőségem meg ragadom, több lehetőség mellet is el mentem már, volt olyan is hogy nagy nehezen rá szántam magamat a dologra erre nem ki derül hogy olasz a lány :-/
Ha akarsz kapcsolatot akkor azért tenni kell tartsd nyitva a szemed, sok sikert :-)
Légy pozitív.
21F
Én szüleim hibáztatom.
Szüntelen veszekedtek,verekedtek.
Rettegek attól,hogy a párom folyton l etoljon,beszoljón,hogy rosszul főzök vagy ha elhíznék esetleg undorodva nézzen rám vagy le disznózzon,tehenezzen.
Inkább egyedül utolsó.
Valószínű a Te szüleid jobb példát mutattak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!