Itt mióta fajultak így el a dolgok?
Mindig elég sok emberke volt az oldalon, aki csak beszólt és a frusztrációját vezette le, DE szerintem is sokkal többen lettek. A felnőtt kategóriában lógok még sokat. Ott régebben akár kérdésem miatt, akár válaszom miatt legalább havonta rám írt 1-2 nő, akikkel teljesen jól elbeszélgettem. Ez most már esélytelen. Egyszerűen mindenért elszidják csak a férfiakat.
Máshol is látom a neten, hogy egyre több ember megy át agresszívba. Van egy csoport, ami tele volt értelmes emberekkel. Az elmúlt 1-2 hónapban átcsúszott az a csoport elég durva gyűlölködésbe és több csoporttag is szóvá tette, hogy valami nem oké. Hát, ők voltak a kisebbség.
Linkeld az érintett kérdést.
Lehet, hogy tényleg hülyeség az egész.
Fokozatosan jutottunk el a mostani állapotra. Trollok, utálkozók és társaik mindig is jelen voltak, de a vírus eleje óta szaporodtak el igazán. Sokan ide jönnek, anonimitásba rejtőzve fröcsögnek, adják ki magukból a feszültséget, mert azt hiszik úgysem lesz következménye. Egyrészt meg tudom érteni, hogy a kezdeti bezártság, az állandó bizonytalanság (és még sorolhatnám mik) ilyen érzéseket váltanak ki belőlük, de nem ez a megoldás...
Eléggé lehangoló, hogy zuhanórepülésbe kezdett a színvonal, mert ez amúgy egy nagyon hasznos oldal (tud lenni, ha rendeltetés szerűen használják az emberek). Viszont már nem csak itt jön szembe velem ez a jelenség, és már szinte a mindennapokban is, például boltokban is ezt látom.. valaki véletlenül nekimegy a másiknak és rögtön megy a szentségelés, a rosszindulat.
Nem úgy néz ki sajnos, hogy egyhamar lesz valami pozitív változás, de azért reménykedni még szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!