Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Itt mióta fajultak így el a...

Itt mióta fajultak így el a dolgok?

Figyelt kérdés
Egy egyszeru kérdést kiirok és egyből jönnek a komentelok fele rosszindulatu és mindent össze hord. Ha nem tetszik egy kérdés, vagy nem tud rá választ adni minek jobb az ha leall és rosszindualtbol válaszol itt. Miért lettek ilyen rosszindulatúak az emberek? Régebben sokkal masabb volt itt is minden..

2021. máj. 6. 23:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Én már baromi rég vagyok itt, és mindig is egy ilyen pöcegödör volt a Gyakori. Nem változott semmi.
2021. máj. 7. 00:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert állszent szarok. Szar élete van és ha már látja h a másiknak szarabb akkor azért is leköpi h neki annyival is jobb legyen a lelkivilága
2021. máj. 7. 02:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig elég sok emberke volt az oldalon, aki csak beszólt és a frusztrációját vezette le, DE szerintem is sokkal többen lettek. A felnőtt kategóriában lógok még sokat. Ott régebben akár kérdésem miatt, akár válaszom miatt legalább havonta rám írt 1-2 nő, akikkel teljesen jól elbeszélgettem. Ez most már esélytelen. Egyszerűen mindenért elszidják csak a férfiakat.

Máshol is látom a neten, hogy egyre több ember megy át agresszívba. Van egy csoport, ami tele volt értelmes emberekkel. Az elmúlt 1-2 hónapban átcsúszott az a csoport elég durva gyűlölködésbe és több csoporttag is szóvá tette, hogy valami nem oké. Hát, ők voltak a kisebbség.

2021. máj. 7. 03:20
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Én azt nem értem, hogy ha ennyire nem tetszik nektek, ami az oldalon van, akkor mégis minek vagytok itt? 😊
2021. máj. 7. 06:39
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Linkeld az érintett kérdést.

Lehet, hogy tényleg hülyeség az egész.

2021. máj. 7. 07:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
És a savanyú lábszagos is.. De őt már utánozák is a "fanok"..
2021. máj. 7. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Fokozatosan jutottunk el a mostani állapotra. Trollok, utálkozók és társaik mindig is jelen voltak, de a vírus eleje óta szaporodtak el igazán. Sokan ide jönnek, anonimitásba rejtőzve fröcsögnek, adják ki magukból a feszültséget, mert azt hiszik úgysem lesz következménye. Egyrészt meg tudom érteni, hogy a kezdeti bezártság, az állandó bizonytalanság (és még sorolhatnám mik) ilyen érzéseket váltanak ki belőlük, de nem ez a megoldás...

Eléggé lehangoló, hogy zuhanórepülésbe kezdett a színvonal, mert ez amúgy egy nagyon hasznos oldal (tud lenni, ha rendeltetés szerűen használják az emberek). Viszont már nem csak itt jön szembe velem ez a jelenség, és már szinte a mindennapokban is, például boltokban is ezt látom.. valaki véletlenül nekimegy a másiknak és rögtön megy a szentségelés, a rosszindulat.

Nem úgy néz ki sajnos, hogy egyhamar lesz valami pozitív változás, de azért reménykedni még szabad.

2021. máj. 7. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Hiába mondom én évek óta, hogy ez az országotok...
2021. máj. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!