Van itt olyan, aki verekedett már a szüleivel? Hogyan fajultak a dolgok idáig?
A párom. Az apukája nekiment az anyukájának, és a párom nem nézte jó szemmel, helyben hagyta az apját, aki amúgy alkoholista volt. Azóta már meghalt.
A halálát megelőző pár évben már amúgysem volt jó a kapcsolatuk az apja állandó részeg balhéi miatt.
Engem régen nagyon sokszor megvertek a szüleim, főleg apám. Gyerekként teljesen védtelen voltam, most is, de azért próbálkoztam. Szerencsére ez a bántalmazós időszak véget ért, mikor összejöttem a párommal, úgyhogy 4 évig nyugi volt itthon. Mondjuk apámmal még 10 éves korom óta nem beszélek.
Aztán egy éve, szilveszterkor kitört a balhé, mikor párom hirtelen szakított, én pedig teljesen összetörve feküdtem egész nap az ágyamban. Este anyám kirángatott a szobából (régen ez is szokásuk volt, hogy ha magamba zárkóztam, jól megvertek érte), be a fürdőszobába, ahol elkezdett velem ordibálni, meg lefogott, és próbáltam kiszabadulni, rúgdostam, lefejeltem, erre ő hívta apámat segítségért, ő berángatott az ő szobájukba, lefogtak és nekiálltak faggatni, én nem akartam mondani semmit, ezért pedig apám megint szétvert. Karomon, combomon, szemem alatt véraláfutás. Próbáltam kiszabadulni, hívni akartam a rendőröket is, de kivették a kezemből a telefont, végül teljes elkeseredettségemben már azért könyörögtem, hogy verjen agyon, mert ennek úgy lesz vége csak. Ekkor jött anyámnak egy ötlete, beraktak a kocsiba, elvittek az SBO-ra, végül a pszichiátrián kötöttem ki.
Engem a mostohaapám agyalt meg folyton (sok egyéb undormányos dolog mellett). Megütni nem ütöttem meg, de egyszer ráfogtam a kést amikor betelt a pohár. Na attól betojt. 15 éves voltam akkor.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!