Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Védettségi igazolvánnyal...

Védettségi igazolvánnyal rendelkezők, ti fogtok újra menni jövő heti nyitástól újra étterembe, moziba, színházba, konditerembe, szórakozóhelyre stb? Akinek nem, annak mi az ellenérve?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 08:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még várom az oltást, de majd csak a második után fogok jobban mozgolódni terveim szerint. Egyik kollégám felmondott, őt szeretnénk a szűk csapattal (kb. 10-15 fő) elbúcsúztatni, ha be lehet ülni valahova, amúgy nem voltam régebben sem az a típus, aki ilyen helyekre járt, amiket szívesen csinálok, az meg nem változott jelentős mértékben. Futóversenyek kis távjára szoktam nevezni, de az még lóg a levegőben, és nyáron lesz az első esedékes, ami talán már megtartható helyszínen.
2021. ápr. 23. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!