Megrendezik a fesztiválokat jövő nyáron?
Ha így folytatódik a vírushelyzet, akkor nem valószínű.
De bízzunk benne, hogy egy csapásra eltűnik az életünkből, mert ezentúl mindenki betartja a szabályokat, a többség majd beoltatja magát és visszaáll a normális élet!
Senki sem tudja, mert ilyen rossz a helyzet. Sok mindenki Es minden ment csődbe. Az emberek gatyásodnak lefelé, a bűnözés az egekben. Ja, "szegény maffiózóknak" is xarul megy, gondolom mindenki sajnálja őket szintúgy. (Államitól a magánszektorig).
Annyira rosszul megy az utóbbiaknak hogy konkrétan leplezik le magukat sorban azok előtt, akiknek pénze van. Szóval igen. Lesz-e fesztivál? Az emberek halnak folyamat mindennap a járvány miatt, a bűnözés miatt, az adósságok miatt, úgy hogy ha majd megéljük-e a jövő nyarat, akkor fogjuk csak tudni. Addig is a legjobbakat, és dögöljönek meg addig a patkányok.
Szerintem nem lesz, ha megfigyelitek ilyenkor már lehetett elővételes jegyeket venni pár fesztiválra, vagy már beharangoztak pár nagy nevet.
Most pedig a sziget és sound oldalán semmi infó, még a fellépőkről se.
Szeretnék reménykedni, mert én pont tavaly szerettem volna menni az első fesztiválomra...de szerintem jövőre nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!